Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan finne et kjøretøy er registrert Eier bruke en lisens plate nummer

Hvis du er i en ulykke eller finne deg selv utsatt for en hit og kjøre, kan du lære identiteten til eieren av den andre bilen ved hjelp av hans lisens sted. Mens loven beskytter Department of Motor Vehicle (DMV) poster og, i de fleste stater, ikke anser slik informasjon en del av offentlige registre, har du flere muligheter når de står overfor denne situasjonen. Du må kanskje prøve alle av dem før du finner en som fungerer for deg, og er tilgjengelig i staten. Instruksjoner
en

Record førerkort plate nummer og kontroller at du har skrevet alle sifre og bokstaver på riktig måte og i riktig rekkefølge. Kontroller at kjøretøyet har en registrering klistremerke, og legg merke til staten der kjøretøyet er registrert.
2

Bruk av et nummerskilt søkesystem (se Ressurser) for å finne et bilens registrerte eier ved hjelp av en lisens plate nummer. Ytterligere informasjon, inkludert lien holderen (hvis noen) og VIN, kan også gis.
3

Besøk en DMV avdelingskontor. Hvis du er i en ulykke og den andre bilisten flykter fra åstedet, ta kontakt med DMV med lisens plate nummer og be om navnet på den registrerte eieren. DMV kan ikke slippe adresse eller telefonnummer til eieren, og noen stater, som California, kan ikke frigi navnet, bare VIN.
4

Ansette en privat etterforsker for å søke DMV poster. I noen stater, kan bare en etterforsker tilgang til disse postene for å finne den registrerte eieren av et kjøretøy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112012.html

Previous:
Next:

andre Autos