Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan bygge en Go-Kart for en High School Prosjekt

Go-karts er lett ramme vognene designet for å være drevet av lav-hestekrefter motorer. De er maskiner som kan bygges for nesten ingenting og er et godt valg for en high school-prosjektet. Bygge en go-kart kan vise engasjement, oppfinnsomhet og ingeniørkunst. Gressklipper motorer er perfekt for montering i go-kart rammer som de er små, lett å finne og betydelig raskere enn vanlige gokart motorer. Denne artikkelen forklarer hvordan du monterer en gressklipper motor på en go-kart i noen få enkle trinn. Du trenger
Push gressklipper motor
Go-kart frame kit
Drivaksel cog
Rustfritt stål, metall
Aksel cog
Chain
Vis flere instruksjoner

en

Finn gressklipper som du vil få motoren fra. Kontroller at det trekke ledningen ikke sitter fast.
2

Løsne de to skruene på bladet under gressklipper dekk og koble bladet fra drivakselen.
3

Fjern boltene som holder motoren til aggregatet og koble fra noen ledninger å koble motoren til styret.
4

Monter go-kart frame kit i henhold til de angitte instruksjoner, bruker socket skiftenøkler. Bygge den lille, firkantede rammen først ved å koble slangen på de fire hjørnene, deretter installere ringsakselens kryss. Bolt den medfølgende metall til bunnen av rammen og deretter installere setet og hjul med den medfølgende hardware.
5

Fashion en brakett fra rustfritt stål metall å montere motoren på sin side på en 90-graders vinkel til den bakre del av vognens ramme. Monter brikke til drivakselen, koble denne kjeden til GoKart aksel brikke, og fest bensintanken til forgasseren med de medfølgende slanger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112303.html

Previous:
Next:

andre Autos