Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan finne en bil Vehicle Identification Number

Bilen identifikasjonsnummer er en viktig opplysning for alle bileiere å ha på hånden. Dette nummeret, også kjent som VIN, identifiserer bilens nøyaktige informasjon som er relatert til år, modell og deler. Alle biler fra midten av 1950-tallet til i dag har en VIN. I de fleste biler kan VIN bli funnet på flere steder. Du trenger
lommelykt
Kjøretøy dokumenter
Vis flere instruksjoner
en

Åpne førersiden dør for å inspisere døren innlegget. De fleste biler har en klistrelapp på dette innlegget. I noen bilmodeller, er klistremerke på passasjersiden dør.
2

Stående på utsiden av bilen, inspisere hjørnene på dashbordet ved peering på dem gjennom frontruten. Du kan finne en metall tag med kjøretøyet identifikasjonsnummer stemplet på den.
3

Åpne panseret av bilen og inspisere radiator støtte for et klistremerke eller metall tag med kjøretøyet identifikasjonsnummer .
4

Inspiser brannmuren på bilen for en metall tag stemplet med kjøretøyet identifikasjonsnummer.
5

Inspiser bilens nåværende tittel og registrering dokumenter, eller auto forsikring for identifikasjonsnummer. Disse dokumentene identifisere bilens merke, modell og annen informasjon av juridiske årsaker.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112110.html

Previous:
Next:

andre Autos