Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hva er en Toyota Scion?

The Toyota Motor Corporation etablerte Scion som en egen bilmerket for å tiltrekke seg den nye generasjonen av bilkjøpere som kommer av å kjøre alder på midten av 2000-tallet. Toyota debuterte Scion i 2002 på New York Auto Show med en formell lansering i midten av 2003 for 2004 årsmodell. Scion xB er en quirky liten bil utformet som en fyrstikkeske, men priset for et ungt marked. The Marque

Mye som General Motors eier Chevrolet, forsøkte Toyota å sette en viss avstand mellom sin linje av biler og Scion å skape en annen identitet for et nytt marked av kjøpere.

Debut

Toyota generert jungeltelegrafen ved å sakte rulle ut Scion med en 2003 innføring i California og deretter fulgt med rollouts i resten av USA i februar 2004.

To modeller

Scion tilbys bare to modeller i begynnelsen:. boxy femdørs xB Liftback og mer tradisjonelt stylet Scion TC 3-dørs liftback

xD

Scion xD kom i utstillingslokaler i slutten av 2006 for 2007 årsmodell og inneholdt en sporty femdørs design, lav profil og blusset fendere.

Hver Kjøper Special

å appellere til den unge kjøperen, er Scion tilbys i bare én trim pakke, eller monospec, og er designet spesielt for hver kjøpers behov.

Aftermarket

Toyota samarbeider med tilbehør selskaper å gi en omfattende liste av ettermarkedet tilbehør, inkludert et lydanlegg og en kompressor for å øke hestekrefter av sin 1,5-liters motor på 200 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112057.html

Previous:
Next:

andre Autos