Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Historien om Buick Biler

Buick, som er General Motors 'entry-level luksusmerket, ble startet i 1903 av skotske industrimannen David Dunbar Buick. Den første bilen, kalt Modell B, ble produsert i 1904. Siden Modell B ble produsert, har Buick utviklet seg til et selskap som ikke bare produserer luksus sedan, men også crossover kjøretøy, slik som Enclave. I tillegg til å være solgt i USA, er Buick biler selges også i Canada, Kuwait, Qatar, Taiwin, Kina og Israel. Selskapets hovedkontor er i Detroit, Michigan. The Early Years

Buick ble opprinnelig hovedkontor i Flint, Michigan, og det er det at Modell B ble produsert. Kun 37 biler ble laget i det første året av produksjon og ingen kjente overlevende eksisterer i dag. Det er to replica Modell B, som begge ble gjort med originale 1904-motorer. Buick rullet ut sin første firesylindrede bil, Model D, i 1907. Buick hadde et kort liv som en frittstående bil selskap, som det ble kjøpt opp av William C. Durant i 1908 og ble en del av General Motors.
Legens Bil

Verdens første lukket kropp bilen ble introdusert av Buick i 1911, gir det en fordel fremfor konkurrentene. I 1914, hadde bilen fått kallenavnet "legens bil", som det ble favorisert blant overklassen fagfolk. Buick var den første bilen selskapet å innføre fire hjul bremser i 1920, noe ingen andre automaker var i stand til å gjøre på masseproduserte biler.
Holde seg i forkant av kurven

I 1930 introduserte Buick den første blinkende bakre blinklys. Selskapet fortsatte å rulle ut nye funksjoner for å hjelpe slå konkurrentene. I 1948 introduserte den Dynaflow overføring, som brukte en momentomformer for å forbedre akselerasjonen. Buick også innført mange nye alternativer på sine biler i løpet av 1950 og 1960, blant annet servostyring, strøm bremser og 12-volts elektrisk system. Buick også var den første bilprodusenten til å innføre en seks-sylindret motor i personbiler.
Skifter retning

Fram til olje mangel på 1970-tallet, ble Buick kjent for sine store biler, som for eksempel LeSabre, eiendom og Electra 225, men forminsket sin lineup for å møte kundenes behov. Subcompact Skyhawk ble rullet ut i 1975 og en mindre Regal ble innført i 1978. Buick hadde sitt beste salgsår i 1984, og deretter så en jevn nedgang.
Konsolidering

Etter salget nådde en topp i 1984, fallende tall tvunget Buick å betydelig endre sin lineup for å holde seg flytende og trimme kostnadene. De Century og Regal linjer ble eliminert i 2005, med LaCrosse å ta deres plass. The Lucerne tok plassen til Park Avenue og LeSabre i 2006. Buick lanserte Enclave crossover kjøretøy i 2008, og eliminert Rainier og Rendezvous. Det automaker også eliminert sin Terraza minivan i 2008 på grunn av slumping salg. Konsolideringen redusert Buick marked lineup til tre biler i 2009.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112078.html

Previous:
Next:

andre Autos