Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan identifisere en Dodge Transfer sak

For det meste, all overføring tilfeller, uavhengig av bilens merke, ser like. Det er imidlertid et par skille faktorer som vil tillate deg å identifisere en Dodge overføre saken. Det første du må forstå er at det er minst fem forskjellige Dodge overføre saken versjoner. De er NV231, NV231HD, NV241, NV241HD og NV241D. Hver av disse overføringshastigheter tilfeller brukes i en annen type Dodge. Instruksjoner
en

Vit at NV231HD kan bli funnet i 1994 og eldre Dodge Ram pick-up biler som er utstyrt med enten V8 eller 6-sylindrede motorer. Til sammenligning er NV231 overføre saken også brukt i mange sport nyttekjøretøyer og lastebiler av de samme årene som har V8 og 6-sylindrede motorer, så vel.
2

Skille den største forskjellen mellom de NV231 og NV231HD overføre saker. Du kan oppnå dette ved å vite at HD-versjonen har lagrene, som er større og en kjede som er bredere enn den NV231. Dodge overføre saken er laget av aluminium, som er festet, utvidelse og utstyr tilfeller.
3

Vær oppmerksom på at motorens dreiemoment overført til foran og bak propellstammer av tannhjul og en kjede som er sammenhengende. Nål og kulelagre støtter den fremre utgående aksel, innspill gear og main shaft. Andre komponenter på overføring sak som vil hjelpe deg å identifisere det som en Dodge overføre saken er de komponentene som utgjør synkronmekanismen. Disse inkluderer synkron-hub og har to fjærer som brukes for å beholde, tre struts og en glidende clutch. Disse komponentene gir mulighet for å skifte mellom 4-høye og to-high områder, mens bilen ruller.
4

Forstå at, bortsett fra noen få forskjeller i dimensjon alle modeller av Dodge overføre tilfeller ser ut til å være nesten identiske. Skille mellom de ulike modellene oppnås ved en ID-kode som er knyttet til hvert overføre saken.
5

Vær oppmerksom på at denne koden kan bli funnet på den bakre delen av overføringen saken. Koden gir informasjon som forsamlingen serienummeret, modellnummeret, lavgir rasjon og serienummer. Du vil også finne den datoen overføre saken ble bygget, i serienummeret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112073.html

Previous:
Next:

andre Autos