Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Slik fjerner du flekker fra Neopren Seat Covers

Neopren er et syntetisk gummi brukes som polstring for bilseter. Materialet, som også brukes i dykking våtdrakter, er slank og varm og er kjent for å være vanntett og flekkavvisende. Imidlertid kan flekker fortsatt komme inn i setetrekk til tider. Flertallet av neopren setetrekk på markedet er hånd eller vaskes i maskin, fortrinnsvis på en kaldt vann syklus (se referanser). Hvis du har en flekk du ikke kan komme på setetrekket ved å vaske det, vurdere å ta dekslene til en profesjonell renere. Men det også andre rengjøring teknikker du kan prøve først. Du trenger
lakk tynnere
Møbeltapetsering renere
Vis flere instruksjoner
en

Bløtlegg setetrekk med en fuktig klut så snart flekken har skjedd til unngå misfarging. Så raskt spray møbeltrekk renere og la området tørt.
2

Bløtlegg flekken igjen med varmt vann og med en liten børste over flekken å skrubbe ut eventuelle gjenværende materiale. Bruk en liten støvsuger å tørke og fjerne all smuss så mye som mulig. Alle sediment skal nå være fjernet fra flekken.
3

Vask setetrekk for hånd, skrubbe spesielt hardt på flekken ved hjelp våt Okole sete shampoo (se Ressurser). Dette shampoo er først og fremst brukes til rengjøring våtdrakter, men er også nyttig for enorme rengjøring til neopren setetrekk. Skyll med vann og henge tørt etter vask.
4

Kjør flekken med en hvit duk og lakk tynnere å fjerne og fett eller olje typen flekker. Vask straks med kaldt vann og henge tørt. Dersom flekken fortsatt er synlig, fortsetter du til trinn 4..
5

Ta neopren setetrekk til rens. Når du har gjort alt du kan på egen hånd, er den endelige muligheten til å ha setetrekk profesjonelt rengjort. La den tørre renere kjenner rengjøring teknikk du allerede har prøvd og hva årsaken til flekken var.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112141.html

Previous:
Next:

andre Autos