Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Om Moose ATV Ploger

All-terrengkjøretøy (ATV) er designet for å håndtere hva været kommer deres vei. Snø er ikke noe unntak, og det er derfor en plog er en viktig komponent for de som kjører sine ATV på veiene som sjelden ser en plog under en snøstorm. The Moose Utility Division produserer flere snøplogen komponenter, designet for å passe dine behov basert på hvor du bor og hva du liker. Når du velger en Moose ATV plog, må du bestemme bredden og type plogblad som fungerer best for deg, og hva slags løfter du foretrekker. Velg en Moose Plow Blade

Når du kjøper en Moose ATV plogen, må du velge mellom en 50 - eller 60-tommers bred plog, samt om standard eller fylke plogblad best dekker ditt behov. Den 50-tommers elg plogblad fjerner en 44-tommers skjærer snøen, og en 60-tommers blad ranke er mer enn 53 inches. Selv de minste ATV kan kjøre videre med en 60-tommers snørikt blad. Det virkelige spørsmålet å stille deg selv er hvor godt kan du styre din ATV når du slår i disse tilfellene uten å treffe plogen med hjulet eller kjører i dyp snow.Where du bor vil være den største faktoren i forhold til hvilke plogblad du velger. Den 26-tommers skjerm med høy Moose Fylke plogblad er designet for å håndtere lange haler av dyp snø, mens Moose Standard bladet er 16 inches høy og fungerer best på korte strekninger med snø som bare er moderat dyp.

Plukk din Lift

Alle snøploger må løftes på plass for å presse snøen ut av veien. De fleste ATV fungere godt med enten en manuell, EZ, elektrisk eller vinsj heis. Moose gjør alle fire typer heiser for mange forskjellige ATV merker. Hva du velger, avhenger av din spesielle ATV, budsjett og dine personlige preferanser: - En manuell lift lar deg løfte plogen ved hjelp av et håndtak, løfter stang, reverseringsspaken og løfte kjeden. Manuelle heiser er rask, økonomisk, men arbeidskrevende -. Et EZ Lift har en fjærassistert spak som må manuelt fungerte, men tar mindre styrke enn en manuell lift -. An Electric Lift har en kabel som går strøm fra bilbatteriet til å flytte pløye. Løfte en plog på plass kunne ikke vært enklere -. Vinsj heiser ikke bare løfte plogen, de også tjene til å banke noe annet der som kommer i veien for deg når du prøver å kjøre ut av en tøff spot

Moose ATV Plow Tilbehør

I tillegg til snøploger for ATV, selger Moose Utility Division også tilbehør for å gjøre pløying snø litt enklere. Vurder å kjøpe kjettinger for å hjelpe hjulet trekkraft ved manøvrering gjennom snøen, eller til og med en ATV hytte som enkelt kan installeres for å holde deg varm og tørr når håndtere snørydding.
Sport ATV eiere er ute av Luck

Moose Utility divisjon snøplog kits er primært for firehjulsdrevne ATV, selv om det er noen kits for ATV med to-hjulstrekk. Moose gjør ikke snøploger for sport ATV.
Velg ditt Dekk klokt

Alle dekk lider av slitasje. ATV dekk er ikke noe unntak. For maksimal effektivitet og for å minimere slitasje ved pløying snø og traversering tøffe terreng, sørg for at noen dekk du kjøper er ikke mer enn seks inches bredere enn den eksisterende felger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111995.html

Previous:
Next:

andre Autos