Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Totaktsmotor Compression Spesifikasjoner

En to-takts motor kan betraktes som den enkleste motoren som brukes i dagens moderne maskiner. De brukes ofte på små hjem og kommersielt utstyr som trenger små motorer som en gressklipper eller en motorsag. De er også utstyrt på noen små biler som scootere og motorsykler som bare krever lite strøm utganger. Selv om en forbrenningsmotor, er dens komprimeringsprosessen forskjellig i forhold til de mer vanlige fire-takts-motor. Forbrenningsprosessen

Hele forbrenningssystem av en totaktsmotor spiller en stor rolle i å forstå sin komprimering prosessen. En to-takts motor er merket som sådan fordi det kan fullføre en revolusjon med bare to slag, slik at en langt enklere motorkonstruksjon uten bruk av noen inntak eller eksos ventiler. Stempelet seg selv fungerer som innsug og eksos "ventil" i en to-takts motor, som den er ansvarlig for åpning og lukking rør som tar i gass og slipper avfallsstoffer.
Compression Process

Når brensel til motorens forbrenningskammer eller sylinderen, slik at gassen som kommer inn allerede et lite komprimert ettersom den passerer gjennom et lite rør. I løpet av denne gang stempelet er senket, slik at drivstoffet til å bevege seg fra den nedre del av sylinderen til dens øvre del hvor den vil bli komprimert. Når brennstoffet går inn i øvre sylinderkammer stempelet vil bevege seg oppover og komprimere brennstoff og brenner det ved antennelse av tennpluggen når stempelet når sitt høyeste punkt. Som brensel brenner stempelet senkes med den kraft det skaper, åpning eksosrøret og innsugingsrør samtidig. Komprimering prosessen inne i sylinderen skjer samtidig som den nedre sylinderkammer tar inn nye drivstoff til å brenne.

Fordeler

Siden en to-takts Motoren krever ingen ventilsystem, de er langt enklere motorer som kan produseres lettere enn firetaktsmotorer. De har også komprimere drivstoff hver gang de er ferdig med en eneste revolusjon, i motsetning til en fire-troke motor som komprimere og brenne drivstoff annenhver revolusjoner. På grunn av dette komprimering prosessen totaktsmotorer kan potensielt produsere mer kraft i forhold til fire-takts motorer av samme størrelse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111944.html

Previous:
Next:

andre Autos