Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hva er Fleet Cars?

Hver dag på veier og motorveier vi ser mange biler som har grafikken og navn på selskaper på dem. Når et selskap eller bedrift har flere versjoner av den samme bilen de er referert til som "flåte" biler. Mens mange har grafikk, andre flåtekjøretøy reise veiene uten synlige merker. Flåtekjøretøy er også referert til som "firmabiler". Definisjon

Fleet biler er sammensatt av minst to eller flere kjøretøyer som eies direkte eller leaset av et aksjeselskap, næringsliv eller offentlig instans som brukes til å transportere ansatte på arbeidsoppgaver. Det er tilfeller når et selskap gjør en ansatt til å bruke en bil for arbeid og personlige forretninger. Blir

flåtar biler benyttes av enheter som benytter en salgsteamet, kommuner og offentlige etater, ikke for profitt, verktøy og levering selskaper .
Produsenter

grunn av selve volumet av biler som kan selges på en gang, de fleste automotive produserer og forhandlere vie for flåten virksomhet. Selv om en flåte kan bestå av så lite som to biler, de fleste forhandlere vurdere et virkelig kommersielt flåte å være 10 biler eller mer. Produsenter vanligvis tilordne en flåte registreringsnummer til selskaper som kjøper 10 eller flere kjøretøyer. Tallet gir kjøpere muligheten til å kjøpe eller lease på betydelige rabatter.

Alle tre amerikanske bilprodusentene opprettholde aktive flåte salg komponenter. Bilprodusenter, men blir stadig mer klar over fallgrubene flåte leasing eller salg som den gjenværende bokførte verdien av disse kjøretøyene er lav og påvirker generelle forbrukernes inntrykk av merke og modell.

En virksomhet må bestemme seg for en rekke faktorer som for eksempel årlig kjørelengde og tung slitasje å ta beslutningen om å leie eller kjøpe sine biler direkte.
Fleet Management

enhet som har flere biler i sin flåte må ha logistikken på plass for å håndtere et stort antall kjøretøyer. Noen bedrifter outsource sin flåte service og ledelse til tredjepart, men de fleste vedlikeholde sine egne flåter.

Fleet ledere er ansvarlig for daglig drift av firmabiler, sikkerhet og drift retningslinjer, trafikkopplæring, vedlikehold og reparasjon av biler, og innkjøp og leasing.

Bedrifter må også fortløpende overvåke forsikring og gass kostnader for å holde sine flåter på budsjettet.
Trends

En nåværende trend mange selskaper er nå ansette er å ha en "grønn" bilpark. Selskaper går grønt for å spare penger på drivstoff, hjelpe miljøet eller anses som "gode bedriftskunder borgere."

Grønne flåter er sammensatt av hybrider, elektrisk, rentbrennende diesel, naturgass eller eksperimentelle hydrogenbiler.

Fleet Salg til private kjøpere

Når et kjøretøy blir fjernet fra en flåte er det vanligvis videresolgt til en grossist, auksjonshuset eller privat forbruker. Selv om disse bilene er bare noen få år gammel, og mange gode avtaler finnes, må forsiktighet gjøres i et kjøp.

Fleet biler generelt har høy kjørelengde og slitasje når de kommer av leiekontrakt eller videreselges. Det er viktig å få en bil vedlikehold rapporten og inspeksjon av en pålitelig mekaniker før du kjøper en av disse bilene. Mange flåten bil auksjoner er holdt, men ikke gi private kjøpere muligheten til å gjøre omfattende forskning på bilene de tilbyr for salg.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112090.html

Previous:
Next:

andre Autos