Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvem oppfant den første Automatic Car?

Oppfinnelsen av den første automatiske bilen er mer evolusjonære enn resultatet av en enkelt oppfinnelse. Franskmenn Louis-Rene Panhard og Emile Levassor er anerkjent for å ha oppfunnet den moderne overføring i 1894, men det var Thomas J. Sturtevant av Boston, Massachusetts, som utviklet den første automatgir i 1904. Historie

Inventor Sturtevant utformet 1904 Automatic Tourer som inneholdt en forbrenningsmotor, en tre-trinns semi-automatisk girkasse, automatisk smøring og vakuum bremser.
Betydning

Sturtevant automatgir fungerer som blåkopi for alle automatiske biler og lastebiler på dagens veier.
Funksjon

clutch -mindre automatisk bil benytter en girkasse som automatisk endrer girutveksling, som tillater føreren å bare velge ett gir til å flytte eller parkere bilen.
Typer

Mens bilprodusentene eksperimentert med en rekke forskjellige automatikk, Funksjoner den semi-automatiske og helautomatiske girkasse fått mest oppmerksomhet.

Automatiske biler endret tannhjul på bestemte forhåndsbestemte hastigheter , ofte kommer i 2 - eller 3-trinns modeller, avhengig av størrelsen på motoren og de tilgjengelige alternativene
Identifikasjon

Relativt moderne automatiske biler, for eksempel. 1940-1967 Oldsmobiles utstyrt med "Hydramatic" sendinger, har ingen clutchpedalen, frigjøre sjåføren fra å fysisk skifte gir.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112005.html

Previous:
Next:

andre Autos