Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan identifisere Caterpillar Equipment

Caterpillar har vært i bransjen over 80 år, og produserer over 300 forskjellige maskiner, motorer og vedlegg for tunge industrielle og bygging bruk. Ifølge Caterpillar, har det vokst til å bli verdens største produsent av anleggs-og gruveutstyr, diesel og naturgass motorer og industrielle gassturbiner. Hver av disse kan identifiseres som en Caterpillar produkt av sin Product Identification Number (PIN). PIN-koden er trykt på en tallerken eller annet sted på kjøretøyet eller utstyret. PIN-koden inneholder koding for å beskrive produktet og utstyr serienummer. Instruksjoner
en

Finn PIN plate på et kjøretøy motor. Platen er vanligvis montert på motorblokka på høyre bakside.
2

Finn PIN plate på en hjullaster. Platen er vanligvis montert på venstre side av den fremre rammen, frem til førerplassen.
3

Finn PIN plate på en ubøyelig. Platen er vanligvis montert på venstre side av den fremre rammen i nærheten av førerhuset.
4

Finn PIN plate på en Minilaster eller en Multi-Terrain Loader. Platen er vanligvis montert på baksiden av lasteren på en synlig posisjon.
5

Merk modellnummeret på PIN-plate. Gå til Caterpillar Product Line katalog lenken i "Ressurser" og ser opp modellnummeret for å identifisere utstyret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112315.html

Previous:
Next:

andre Autos