Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

History of the Automobile Industry i Michigan

Michigan rolle i bilindustrien begynte med Henry Fords etableringen av Model T i 1908 og dens innvirkning fortsatt i dag. Siden Fords oppfinnelse, en gruppe menn uavhengig skåret ut en næring som har skapt den største endringen i verdensøkonomien siden den industrielle tidsalder. Historie

Credit tilhører de tekniske ferdighetene til Ford, den lederkompetanse av GM sjef Alfred P. Sloan, markedsføring og design ordninger av GM stylist Harley Earl: Ford Division sjef Lee Iacocca sporty drøm bil for ungdom og senere hans økonomiske redning av Chrysler,. og John DeLorean maverick karakter som førte til etableringen av muskel bil
Betydning

Denne bransjen endret verdens kjøp, reise og dag-til-dag levevaner.
Time Frame

Fra begynnelsen av Model T til dag, er den bransjen de mektigste industri og en stor global arbeidsgiver.
Geografi

bransjens kraftsenter er Detroit, Michigan, hvor stål og fabrikken produksjonsteknikker ble perfeksjonert, mens bilprodusentene i Ohio, mislyktes Indiana og New York på grunn av avstanden fra vitale stål forsyninger.
Fordeler

Ved 1920-tallet denne bransjen skapte den amerikanske middelklassen med sysselsetting, billig transport og jobb beskyttelse med unionization.
Effects

Michigans bransjen også har bidratt til massive trafikkproblemer og luftforurensning.
Fun Fact

GM designer Harley Tidlig i etterkrigstiden unnfanget "planlagt foreldelse"-ordningen som endret bil karosserivarianter hvert femte år for å oppfordre publikum til å kjøpe nye modeller, og dermed for alltid endre forbrukernes kjøpevaner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112022.html

Previous:
Next:

andre Autos