Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hva er Salvage biler?

Hvis du noen gang har hatt en bil mistet eller stjålet, og lurte på hva som skjedde med det, kan det ha endte opp blir solgt som en restverdi bil. Dette er biler som tilhører forsikringsselskaper og selskaper som kjøper brukte biler billig og forsøke å selge dem med fortjeneste. Før du kjøper en, er det flere ting du bør vurdere. Bakgrunn

Salvage biler ofte er eid av auto forsikringsselskaper, har vanligvis blitt rapportert som tapt, stjålet eller skadet. Hvis en bilens eier rapporterer en bil stjålet, får han penger fra forsikringsselskapet. Hvis bilen blir gjenvunnet, er forsikringsselskapet ansvarlig for det og forsøker å selge den i håp om å utvinne noe av pengene det betales til eieren.
Auksjoner
< p> En vanlig måte å kjøpe berges biler er gjennom en auksjon. Disse auksjonene er holdt av forhandlere, med biler som kommer fra forsikringsselskapene. På noen berging auksjoner, kjøper forhandler eller auksjon holder bilene fra forsikringsselskapene til en redusert pris, og selger dem til publikum. Hvis du delta på en av disse auksjonene, vil du finne deg selv budgivning mot bilforhandlere, bil entusiaster og andre som søker en billig bil.

Salvage Yards

berging meter, også kjent som Skraphandlere, er et annet sted å kjøpe berge biler. I noen tilfeller, ikke forsikringsselskapene ikke ønsker å selge gjenopprettede biler på auksjon fordi biler ikke er verdt mye. Dette kan skje hvis et bilens verdi er mindre verdt enn de reparasjoner eller hvis den ble strippet etter et tyveri. Restverdi verft vanligvis selger biler av den delen heller enn som en helhet, men noen kan selge hele bilen.
Tittel

Når du kjøper en restverdi bil, er det ingen garantere at tittelen kommer med bil, spesielt når du kjøper fra en søppelplass. Dette betyr ikke at du ikke er den juridiske eieren av bilen, men det betyr ikke at du trenger å oppnå tittelen. De fleste statene krever en kopi av kvitteringen sammen med bilens VIN nummer for å for en eier å få en tittel. Dette gjør det mulig for staten å identifisere bilen og produsere en ny tittel i ditt navn, som viser deg som den juridiske eieren.
Advarsel

Salvage biler kommer med noen garanti og det betyr at den historien du høre om historien til bilen er ikke nødvendigvis sant. For eksempel kan du bli fortalt at en bil fikk mindre vannskader når det faktisk ble fanget i en flom. Eller kanskje høre at bilen har noen elektriske problemer, men det er behov for et helt nytt elektrisk anlegg. Du vil ikke vite før du grundig undersøke bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112241.html

Previous:
Next:

andre Autos