Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan bygge en Sand Rail

The sand rail - aka "dune buggy" - er ikke en bil. Det er ikke en lastebil, og det er sikkert ikke en fancy-bukser VW Bug. Når det gjelder funksjon, fungerer den dedikerte sand rail mer som en side-by-side snøscooter eller racing powerboat enn det gjør noe annet. Denne unike konglomerat av rør og motor er en studie i enkelhet, designet for å skumme over sanden som en offshorebåt over vann. Bygge en sand rail er like vanskelig og tidkrevende som du vil den skal være, og den tilnærmingen du velger vil avhenge av at alle viktige forholdet mellom tid til dyktighet og penger. Du trenger
Sand rail design
Motor og andre komponenter
Tube bender, mekaniker verktøy
Vis flere instruksjoner
en

Bruk Isky lov Inverse proporsjoner. Ofte kreditert til racing og hot-rodding legenden Ed Iskendarian, denne kombinasjonen in-joke/maxim sier at tid, penger og dyktighet forholde seg i inverse proporsjoner. Jo mer penger du har, jo mindre tid og ferdigheter du trenger, jo mer ferdigheter du har, jo mindre penger og tid, jo mer tid du har, jo mindre dyktighet og penger som kreves. Ta en realistisk vurdering av disse tre faktorene før du fortsetter, siden de vil bestemme alt du gjør fra begynnelse til slutt.
2

Se på dine driftsforhold. Sand rails er utrolig allsidige off-road enheter: rask, enkel og lett, ikke sand rail konseptet ikke mye endring å jobbe som en stein buggy, roadster eller dedikert dune navigasjonsenheten. Men hvis du ønsker en road-legal buggy eller gjør-det-alt off-roader, bygge en av disse.
3

arbeid fremover fra idealet om en racing offshorebåt. En racing powerboat er faktisk en trimaran, den har to tynne utliggere på den siden som faktisk ri i vannet, og en svært grunt-utkast sentrum skroget slik at båten til å flyte og kontrollere luftstrømmen under båten. Det er tre grunnleggende begreper du ønsker å importere fra powerboat: lav vekt for skimming over "vann", bak vektspenn å gå opp på et fly og bak styring. Ja, det stemmer: rear styring
4

Velg en motor og drivverk.. Enhver god hot rod er bygget rundt motoren og dekkene, slik at du ønsker å starte her. Mens lette og luftkjølt VW firesylindret er det tradisjonelle valget, kan det være lurt å gå med noe litt mer kraftig og moderne. Nesten alle moderne front-wheel-drive, vil firesylindret satt ut to ganger kraften i en VW, og i disse dager kan du kjøpe en komplett, kjører donor bil for mindre enn prisen av en god VW overføring.

5

Velg dine dekk. Den kraftigere motor kan være litt tyngre, men du kan oppveie at vekt ved hjelp av bredere bakdekk. Motorens større hestekrefter vil holde disse bredere dekk spinning, og dekkene vil gi trekkraft for å holde jernbane opp på et fly. Akkurat som en større propell gjør at en båt å bruke en kraftigere motor, vil kraftigere og moderne motor kan du komme unna med bredere bakdekk. Plan for de høyeste, trangeste, lavest-profil dekk mulig for fronten. Forhjulene er egentlig en "ror" som stabiliserer og styrer fronten av bilen, så siden området av hjulet er mye viktigere enn dekkene selv.
6

Engineer ditt styresystem . Det er her det blir litt komplisert. Ja, du kan bare kjøre en konvensjonell styring for å slå forhjulene, men det gjør ikke noe fornuftig i denne søknaden siden ideen er å holde fronten dekk opp og ut av sanden så mye som mulig. I stedet for å stole utelukkende på front-styring ror, utnytte servostyring mekanisme og suspensjon fra din donor bil å skru på bakhjulene. Du kan koble rattstamme til en "tiller" spaken - der håndbrekket ville være - via en kabel-og-trinse system
7

Bygg din chassis.. Det er der Isky lov kommer i, hvis du har en doktorgrad i TIG-sveising og engineering, og ingenting annet enn tid, og deretter bygge et chassis til dine spesifikasjoner. Hvis du har penger, men ikke har den nødvendige kompetanse eller tid, har en race-bil fabrikasjon butikk bygge et chassis for deg. Hvis du har mye penger og ingen tid, så bare kjøpe et prefabrikert chassis og skru delene på deg selv. Et bredt, kort akselavstand vil gjøre bilen mer kvikk, men tregere og mindre stabil i høy hastighet. En lang, smal chassis er bedre for høy fart, men mer utsatt for å rulle over i svingene.
8

Installer en full sheet-metal "belly pan" som strekker seg hele veien fra fremre støtfanger av din chassis, under motoren og rundt bakre støtfanger. Dette er din jernbanens "center skrog", og dens formål er todelt. Først, det holder tube chassis fra å grave i sanden, hjelpe jernbane skumme over overflaten. Sekund, hjelper det å holde sand ut av mekaniske biter og øyne. Strid med populær praksis, ville du gjøre best å helt bryte chassis, fjæring, motor og girkasse med en slags lett huden. Selv lerretet er bedre enn ingenting, men tynn-gauge aluminium ville se bedre ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111981.html

Previous:
Next:

andre Autos