Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Slik fjerner en Jeep Soft Top

En fordel til en Jeep myk topp er at det er ganske enkelt å lagre den myke toppen når det har blitt fjernet. I motsetning til en flyttbar hardtop , tar det bare én person å fjerne den myke toppen. Det er ingen tunge løft involvert. Den myke toppen er en serie med stoff -lignende paneler som er glidelås sammen med en borrelås klaff for å holde alt pent og ryddig og å holde glidelåsen fra å bli våt og rustne. Instruksjoner
en

ta hensyn til prosessen . Når du begynner å fjerne paneler, ta oppmerksom på hva du skal ta , og hvor det gikk . Hvis du bare begynne utpakking panelene og demontering av myk topp du kan ha problemer med å sette den på igjen.
2

Fjern enke paneler. Hvis din myk topp har vindusseksjonene , pakk og fjerne disse panelene og lagre flat. De glidelåser vil bli skjult bak en borrelås søm som må åpnes for å få tilgang til glidelåser . Fjern alle paneler , og stable pent .
3

Løsne forsiden av myk topp fra Jeep og brett myk topp til baksiden av kjøretøyet. Unclip baksiden av myk topp fra kroppen av Jeep og løft av .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111982.html

Previous:
Next:

andre Autos