Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan installere nye Bucket foringer for Bobcat Skidsteers

knirkende, stønner og andre forferdelige lyder kommer fra fronten av Bobcat din skidsteer hver gang du vipper bøtta opp eller ned. Du har prøvd å smøre det, men et par av de beslag vil ikke ta fett. Er det på tide å sende den til verksted for en dyr reparasjon? Svaret på dette spørsmålet er nei, så lenge du er villig til å bruke en time eller to og få litt skitten, fordi du kan installere nye bøtte foringer selv. Du trenger:
Replacement foringer
Replacement fett sel
1/2 skralle med 9/16-inch socket
9/16-inch skiftenøkkel
Hammer
Stor slag
Foring driver satt
Seal kjøring satt
Vis flere instruksjoner
en

Tilt festeskiven frem hele veien (bøtte av) og lavere på tre støtter, for eksempel biter av 8-tommer med 8-tommers bjelker.
2

Finn låsebolten for hver av de fire foringer. Dette er en stor bolt som passerer gjennom dreieakselen. Fjern disse boltene med en 9/16-inch socket og en 9/16-inch skiftenøkkel.
3

Kjør de to øverste pinnene ut av festeplate og tilt stempelstangen slutter å bruke en hammer og store slag.
4

Drive nedre tapper ut av vedlegget plate og løftearmene ved hjelp av hammer og store slag.
5

trekke tilt stempler for å få dem ut av veien. Hev løftearmene bort fra festeplaten.
6

Drive de gamle foringene ut på trepunkten ved hjelp av en hylse driver og hammer.
7

Installer de nye foringer i løftearmene. Senter foringen i armen, noe som vil være nok plass til å installere en ny pakning på begge ender av foringen. Installer fett selene ved hjelp av en forsegling kjører verktøyet.
8

Fjern foringer fra tilt stempel stangendene. Installer de nye foringer i stangen ender med en hammer og foring driver. Disse gjennomføringer har ikke tettingsringer og forlenger til begge sider av stangenden.
9

senke løftearmene til festeplaten. Juster hullene og installere pinnene, være nøye med å holde hullene for låsebolter justert. Monter lås bolter og muttere og stram.
10

Utvid tilt stempler å justere øynene med vedlegget plate og installere pinnene. Igjen, ta vare å justere hullene for låsebolter. Monter lås bolter og muttere og stram til.
11

Pump fett i beslag i hver pinne til du ser det bare begynne å komme forbi slutten av foringer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112047.html

Previous:
Next:

andre Autos