Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan tørr sump

Tørr sump systemer brukes ofte for racerbiler å øke ytelsen til sine motorer. Teknologien brukes til å smøre motor for to-og firetaktsmotorer som er stempelet forbrenningsmotor. Disse biler bruker et sekundært ytre reservoar som rommer oljen. De mer vanlige Våtsump systemet ikke har en sekundær plassering for oljen. Den tørre sumpsystem tillater for økt olje-kapasitet og lar motoren ha et lavere tyngdepunkt. Du trenger
Oil
Spark plug skralle og socket
Wrench satt
Remote startbryteren eller assistent
Vis flere instruksjoner
en

Put en ren bunnpannen under motoren din. Ta av høytrykk linjen ved å trekke den av bilens olje filter adapter plate. La linjen til å henge over pannen. Noe olje vil gå tapt. Du kan lagre olje som du fange i pannen din.
2

Pul stasjonen beltet fra oljepumpe og legg den til side. Vær forsiktig så du ikke skader beltet. Du må installere dette.
3

Fjern oljetanken dekselet. Fyll systemet med høy kvalitet olje. Syntetiske oljer fungerer godt med tørre sump-systemer. Sjekk med bilens produsent for anbefalt olje.
4

Fyll på olje til ca halvveis opp tanken.
5

Slå drivhjulet sakte å prime oljepumpe. Du må slå den i samme retning som det går når bilen motoren er i gang. Slå det før oljen strømmer fra høytrykk linje.
6

Installerer høytrykk linje. Tildele noen til å fortsette å vri pumpen til den linjen du er i stand til å koble linjen. Dette vil sikre at du linjen er full.
7

Fyll oljetanken helt til toppen.
8

Fest en ekstern forrett eller finne noen til å hjelpe deg. Installere oljepumpe drivreim på skivene. Fjern motorens tennplugger.
9

Deaktiver tenningen ved å fjerne strømmen til bilens spole pack eller spolen wire. Dette vil også koble fra strømmen til bensinpumpen på sikringsboksen på bilens pumpe, stopper drivstoff fra pumpe inn i motoren.
10

Snu deg motor over med starteren eller har assistenten gjøre det . Overvåke oljetanken nivå som motoren slås over. Fortsett å fylle det som trengs for å opprettholde nivået. Ikke la det gå tørr fordi du må starte på nytt.
11

Sett tennpluggene. Sett på strømmen til spolen oppdateringspakken eller coil ledningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111891.html

Previous:
Next:

andre Autos