Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan å lære om Deler av en bil

Automotive entusiaster og bileiere kan lære om deler av en bil gjennom en rekke ressurser. Både på nettet og i trykte, manualer og veiledninger er brukt i vedlikehold og reparasjon av biler. Med disse ressursene, kan eiere og vedlikehold fagfolk bidra til å opprettholde tilstanden av et kjøretøy, og du kan også. Her er hvordan du utdanne deg selv på deler av en bil. Du trenger
Vehicle manuell
datamaskin med Internett-tilgang
Vis flere instruksjoner
en

Bruk en industri-basert nettsted som Car Talk eller familie bil. Familycar.com gir en Web-basert læring senter med kursmateriell på motordeler, kjøleanlegg, lading systemer og andre bildeler. Detaljerte beskrivelser med illustrasjoner er gitt.
2

Bruk en online tutorial som Auto Education. Gjennomgå samling av online auto-deler og system tutorials og velge fra bilindustrien emner som bremser, kjøling og motor. En del av AutoParts 101 tutorial serien, disse og andre temaer er tilgjengelig med detaljerte beskrivelser og illustrasjoner for gjennomsyn.
3

Se i bruksanvisningen for en detaljert beskrivelse av de delene av kjøretøy. (. Kontakt bilprodusenten hvis du ikke lenger har den manuelle i din besittelse) Gjennomgå manual for en indeks for hvert system, du finner detaljert beskrivelse av hver del innenfor dette systemet. For eksempel vil klimaanlegget være en del av kjølesystemet og innenfor dette systemet finnes en rekke andre deler, inkludert vannpumpe, radiator og termostat.
4

Lær om deler av en bil med bil litteratur, tilgjengelig online og fra produsenter som Ford, Oldsmobile og GMC. I tillegg til deler bøker, kan forbrukerne også få eiers manualer og koblingsskjemaer. Kontakte produsenten for mer informasjon eller bruke en online kilde som Amazon.com, www.AutoBooksBishko.com eller eBay.com for en liste av bilbransjen litteratur. En grunnleggende søk på "Auto Parts bøker og manualer" vil gi flere resultater fra begge steder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112156.html

Previous:
Next:

andre Autos