Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Når ble Toyota Grunnlagt?

Toyota Motor Corporation er et av de største selskapene i verden. I 2006 tjente den japanske auto giganten $ 11 milliarder i netto inntekt. Ett år senere produserte Toyota ca 9 millioner biler. Til tross for selskapets suksess, gjorde Toyota grunnleggere familien ikke opprinnelig satt ut for å bygge biler. Fun Fact

Toyota Motor Company ble grunnlagt av Toyoda familien til Japan. Opprinnelig, familien jobbet i veving industrien, ruver utvikle kraft for å gjøre håndverket enklere.
Time Frame

I 1933, lagt Toyodas en bil segment til deres vevstol business. I 1937 grunnla Kiichiro Toyoda i Toyota Motor Corporation. Innen et tiår, har selskapet produsert mer enn 100.000 biler.

USA Debut

Toyota Motor Sales, ble USA, Inc. ble grunnlagt i California on October 31, 1957. I dag er mer enn halvparten av Toyotas selges i USA bygget i USA
Geografi

dag er Toyota hovedkontor i Aichi, Japan. Automaker har fabrikker over hele verden og produksjon eller montering planter i flere land, blant annet Japan, Australia, Brasil, India og Sør-Afrika.
Toyota dag

Toyota fortsetter å introdusere nye biler for å møte forbrukernes endrede behov. Selskapet har debuterte en hybridbil, og jobber med en elektrisk plug-in bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112018.html

Previous:
Next:

andre Autos