Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Typer av Chevrolet Motorer

Chevrolet har vært å bygge biler siden 1911 og har brukt utallige motorer og fremdriftssystemer metoder. Disse motorene spenner fra bittesmå fire sylindere til store v8s til motorer uten sylindere i det hele tatt. Det synes som om nesten hundre år med studier har produsert motorene Chevrolet bruker i dag. Diesel

Siden 2000 har Chevrolet brukte 6,6 liter V8 Duramax diesel motor i sine tunge lastebiler. Disse motorene er laget av General Motors (GM), men ble opprinnelig designet av Isuzu da GM eide kontrollerende eierandel i selskapet (disse stavene ble solgt i 2006). Den Duramax har blitt gjort i flere lastebiler, med effekt som spenner fra £ 520 /ft dreiemoment for mindre lastebiler til 860 lb /ft av dreiemoment for større lastebiler.
Inline

Chevrolet bruker inline typen motorer for sine mindre SUVer og små lastebiler. Disse motorene er under GM navn Vortec. Disse motorene er laget i varianter av fire, fem og seks sylindere. Denne familien av motorene har variable ventiltider på eksos ventiler og elektronisk gasskontroll. Den Ecotec Family II er en serie med inline firesylindrede motorer som brukes i Chevrolet personbiler. Factory turboladere og kompressorer har funnet veien inn i HHR SS og Cobalt SS.
V-type

GM Vortec V6 og V8 tilbys i Chevrolet lastebiler og mellomstore til store SUVer. Den Vortec 4300 er en 4,3-liters V6 ofte brukt som et rimelig alternativ til en V8 i Chevrolet biler. Den V8, på den annen side, blir brukt i anvendelser som strekker seg fra 1500 til Silverado Corvetten. De vortec v8s varierer fra 4,8 liter til 8,1 liter, og effekter som strekker seg 270-340 hestekrefter. Perle av Chevrolet V8 er ofte antatt å være den kompressormatet LS9 tilbys i 2009 Corvette ZR1, denne motoren har en svimlende 638 hestekrefter og £ 604 /ft dreiemoment
Hybrid
<. br>

GM Hybrid Propulsion Electric System tilbys i hybrid versjoner av eksisterende Chevrolet-modeller. Den første til å bli produsert er Malibu og Tahoe. EPA anslag hevder 34 mpg highway med Malibu og 21 mpg med Tahoe. Snart å følge er en hybrid Silverado.
Electric

Chevrolet Volt (2010) markerer selskapets første elektriske bil. Denne bilen er tilbudt som en liten sedan og oppnår 40 miles per batterilading. Den fremdriftssystem er også utstyrt med en rekke-utvide bensin generator som oppnår en imponerende 230 mpg.
Hydrogen Fuel Cell

hydrogendrevne Equinox tilbyr den første Chevrolet kjøretøy å ha null utslipp. Dette er en elbil drevet av fjerde generasjon brenselcelle-system. En test flåte av disse kjøretøyene ble lansert i 2008, men Equinox har ennå ikke nådd markedet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112279.html

Previous:
Next:

andre Autos