Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Om Smart Cars

Økonomisk og enda mindre enn en kompakt bil, traff Smart Cars scenen og tilbys forbrukerne et alternativ til gass guzzling biler. De er sub-kompakte biler med noen ekstra perks. De er ideelle for dem som bor i overfylte byer eller tettsteder, fordi de lett kan parkeres og manøvreres. Historie

Smart Cars er laget av Mercedes-Benz. Selv om over en million av disse bilene har blitt solgt i 36 land over hele verden, gjorde bilene ikke blir tilgjengelig i USA USA USA inntil januar 2008. Det var under denne tiden at Smart For Two var i stand til amerikanske forbrukere.
Modeller

Selv Smart Cars kommer i ulike modeller, de eneste modeller tilgjengelig for kjøp i USA er den Smart For Two Pure Coupe, som er en grunnmodell kjøretøy, Smart For Two Passion Coupe, som regnes som godt utstyrt, og Smart For Two Passion Cabriolet, som er en cabriolet og regnes for å være godt . utstyrt
Egenskaper

Smart For Two basen modellen leveres med et låsesystem med en sentral fjernkontroll, en fem-trinns girkasse som gjør at føreren kan veksle mellom automatisk og manuell, en skinntrukket ratt og en konsoll som er klargjort for radio. Elektriske vinduer, klimaanlegg og lettmetallfelger er valgfrie på denne model.The sporty Passion Coupe har alle funksjonene til grunnmodellen pluss lettmetallfelger, et panoramatak, skiftende padleårer, air condition med klimaanlegg, oppvarmede sidespeil, elektriske vinduer og en radio med CD player.The Passion Cabriolet har alle funksjonene til Passion Coupe pluss en radio og lydanlegg som er oppgradert og har en 6-platers CD-veksler som er mp3 compatible.All av modellene er to setere, med en liten lagringsområde i bak setene. De er så små, faktisk, at du kan parkere to av disse kjøretøyene, støtfanger til støtfanger, i en parkeringsplass. De måler 8,8 meter lang og er 5,1 meter høy. Blir
Resultater

Smart Cars definitivt ikke kommer til å vinne noen løp. Uansett om du velger basismodellen eller Passion Cabriolet, de er alle utstyrt med en 3-sylindret, 1-liters motor. De kan nå en toppfart på 90 km /h, noe som bør være mer enn tilstrekkelig for pendling og bykjøring.
Drivstofføkonomi

Smart Cars har en 8,7 gallon tank- - de ikke vil ta en masse penger for å fylle opp. Den typiske drivstofføkonomi for en Smart Car er 33 miles per gallon i byen og 41 miles per gallon på motorveien. Ifølge fueleconomy.gov, er Smart For Two ansett som den mest drivstoffeffektive gassdrevne ikke-hybrid kjøretøy i USA.
Safety Features

Smart To er utstyrt med fire kollisjonsputer, som inkluderer to sidekollisjonsputer for brystkasse og hode beskyttelse. I tillegg har de også en brems hjelpe, elektronisk stabilitetsprogram og anti-lock bremser. Alle disse systemene er standard på Smart for to biler. De har også sikkerhetssystemer som er svært effektiv og møte de passive sikkerhetsstandarder for Mercedes-Benz.
Priser

Priser varierer, avhengig av modell. Den Coupe starter på rundt $ 12 000, mens Passion Coupe starter på rundt $ 14000. The Passion Cabriolet har en start pris rundt $ 17.000. Det er en Smart Car forhandlernett i USA med 75 sentre hvor Smart Cars kan kjøpes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111992.html

Previous:
Next:

andre Autos