Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Om International Car Shipping

International bil skipsfart har blitt svært populært i løpet av det siste tiåret, hovedsakelig fordi prisene er lave nok til å rettferdiggjøre holde kjøretøyet selv om du flytter utenlands. Praksisen er spesielt populære blant eiere av one-of-a-kind eller tilpasset biler. Typer

Den vanligste formen for internasjonal bil shipping er RORO (eller roll-on, roll-off), I denne formen for chipping, er biler rullet eller kjørt direkte på et skip last eller dekk område. RORO er den billigste formen for internasjonal skipsfart, som biler er utsatt for vær og vind og for miljøet rundt dem, å være på et høyere risiko for riper eller skader.
Options
< p> For de som ønsker ekstra beskyttelse, kan biler også bli sendt internasjonalt innenfor spesielle containere. Delte containere, noen ganger referert til som konsolidering skipsfart, er et godt alternativ hvis du sender bilen til en stor by eller et populært reisemål, som du bare kan bruke dette systemet hvis det er nok biler til å fylle en container (som passer 4 eller 5 biler). Individuelle beholdere er den tredje og dyreste metoden, vanligvis anbefales for de med dyre eller inndrives biler.
Prevention

Før du snur bilen til rederi, bør du sørge for at du har nok forsikring for å beskytte bilen under transport og levering. De fleste selskaper tilbyr en grunnleggende forsikring som dekker generell kosmetisk skade på en bestemt mengde (som varierer, men gjennomsnitt $ 500). Du må kjøpe Marine Shipping Forsikring hvis du vil ha full dekning. Som vil dekke hele kostnaden av bilen i henhold til sin Blue Book verdi.
Hensyn

Hvert land har sin egen pålegg eller restriksjoner på import av biler, så du må fylle ut en bunke med papirer før utsending. Lasten selskapet skal gi deg alt du trenger, eller du kan få tak i flere eksemplarer fra The Department of Transportation eller ambassaden i landet du skal sende bilen til. På dette punktet, bør du også spørsmål om skatt, tilpassede avgifter og andre takster som kan gjelde på det tidspunktet du plukke opp bilen. Siden tilpassede avgifter kan være opp til 30 prosent av bilens Blue Book pris i enkelte land (som Frankrike og Australia), må du kanskje vurdere på dette punktet om det er verdt det å sende bilen i det hele tatt.


Advarsel

Kjøretøy må hentes på reisemålet enten av deg eller av en autorisert representant, en person du må godkjenne skriftlig på det tidspunktet du fylle ut regningen for landing på skipsfart destinasjon. De fleste rederier har andre begrensninger, for eksempel ingen som tillater personlige eiendeler inne i bilen du shipping, tømming av gass oppgaven og tar bilder for forsikring formål.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111975.html

Previous:
Next:

andre Autos