Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hva er årsaken til brune flekker på Acura TL Mirrors?

Brune flekker på speil av Acura TL kan være både skjemmende og farlig. De misfargede flekker er ikke reflekterende, slik at de skaper lyspunkter på speilene hvor potensielle farer ikke kan sees ved å se etter refleksjon. Det er egentlig ingen virkelig effektiv måte å reparere svarte eller brune flekker på bilen speil, så hvis din Acura utvikler disse stedene du vil mer enn sannsynlig bli tvunget til å erstatte glasset på speilet for å fikse problemet. Flaking Bakgrunn

brune flekker på Acura speil er mer enn sannsynlig å være steder der speilet sølv backing flasser av baksiden av speilet. Den reflekterende bakgrunn som sitter fast til glasset er det som gir speilet sin reflekterende kvalitet. Når backing flasser av, har du igjen ser rett gjennom speilet og på baksiden av plast støpt speil brakett.
Cleaning Products

Når feil type rengjøringsmidler blir brukt på et speil, kan det føre til misfarging som de brune flekker du ser på din Acura. Det er generelt en dårlig idé å bruke produkter som ikke er utformet for glass og speil på disse elementene, fordi hvis renere skjer for å komme til baksiden av speilet, kan det skade backing og føre til noen av småblødninger du ser.
kjemiske reaksjoner
p Det er mulig at noen brune flekker på speilet skyldes en kjemisk reaksjon som oppstår over tid når kjemiske komponenter i kompet og de glass gjennomgå langvarig eksponering for sterkt sollys. Med andre ord, kan speilet backing blir misfarget og forårsaker flekker. En vanlig årsak til dette kan være limet som brukes til å holde kompet til speilet.
Dirt

bilens speil kan rett og slett ha skitt eller rusk caked på til speil. Hvis brune flekken ser ut til å være på utsiden av speilet, men ikke beveger seg når du skrubbe den med vindu renere, kan det være lurt å forsiktig forsøke å skrape den av med tuppen av neglen eller en liten kniv. Imidlertid kan gjøre det riper i glasset.
Autodimming Mirrors

Noen Acura TL opplever problemer med auto dimming speil. Kjemikalier inne speilene har vært kjent for å forårsake speilene til å bli misfarget, uklar eller lekke ut i interiøret i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111925.html

Previous:
Next:

andre Autos