Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvem skapte Volkswagen?

Volkswagen ble skapt av en rekke personer i Tyskland. Også kjent som VW, er dette bilprodusent med hovedkontor i Wolfsburg, og navnet betyr "Folkets bil" på tysk. Etablert i 1930, gikk selskapet gjennom en rekke endringer forårsaket av effektene av andre verdenskrig og etterkrigstiden okkupasjonen perioden. Historie

Adolf Hitler først hadde ideen om å skape en kostnadseffektiv bil for den gjennomsnittlige forbruker. Han presenterte et design med funksjoner som ville gjøre det drivstoffgjerrig og i stand til å ha mange utskiftbare deler.
Development

Ferdinand Porsche slått seg sammen med Hans Ledwinka å utvikle generelt bilde av Volkswagen. Sammen utviklet de første konseptet til den berømte bobla og den ikoniske VW logo.
Hensyn

For å fullt etablere bilen selskapet, den tyske Regjeringen snudde til folk for å bidra til å skape fabrikken. Om 336 000 personer bidratt med midler til å bygge bilene på forhånd.
Endringer

Volkswagen tidlige begynnelsen ble endret kort under andre verdenskrig for å produsere biler for de væpnede styrker. Fabrikken påført betydelige skader da den ble bombet på slutten av krigen.
Betydning

Etter krigen var britisk Major Ivan Hirst ansvarlig for å reetablere fabrikken. Han begynte å produsere en rekke biler for okkupasjonsmakten og tyske tjenestemenn. Den første ordren, som var 20 000 biler, reddet selskapet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112028.html

Previous:
Next:

andre Autos