Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Cadillac Automobile Informasjon

The Cadillac luksusbil er produsert av General Motors. Cadillac er et symbol på status og prestisje. Det enerådende i mer enn 80 år som fremste luksus bil i Nord-Amerika. General Motors, det siste tiåret, har tatt en finansiell drubbing, som kulminerte i sin 2009 konkurs innlevering. Men Cadillac sedan, STS-V ytelse modeller og Escalade SUV fortsetter som den ledende amerikansk-laget luksusbiler. Historie

Henry Martyn Leland grunnla Cadillac Automobile Company i 1902 i Detroit, Michigan, etter Leland hadde en fallende ut med Henry Ford i løpet av Fords tidlige dager for å bygge en bil selskap. Leland imidlertid fokusert på tekniske innovasjoner og utviklet et ståltak, en pålitelig og jevnt operert manuell girkasse, og en full elektrisk system for sine ett-sylindrede biler.
Luxury Definert

Fra begynnelsen fakturert Cadillac seg som en luksuriøs bil med vekt på ytelse og komfort. Av 1910, Cadillac, nå under paraplyen til General Motors, var utstyrt med en lukket kabin. Teknologiske bragder inkludert en linje av pålitelige og kraftige V-12 og V-16 motorer på 1930-tallet sjelden funnet i masseproduserte biler.
Katastrofale 1970

Cadillac fløy høyt som verdens mest populære luksusbil i etterkrigstiden, men nesten krasjet følge 1973 og 1978 drivstoff mangel. Den 1968-1972 Cadillac Eldorado var toppen av luksus i verdensmarkedet. Likevel Cadillac ble tvunget til å bygge ned og konkurrere mot Mercedes-Benz og BMW for sports luksus bilmarkedet. General Motors i slutten av 1970 og midten av 1980-tallet debuterte slike Cadillacs som Cimarron og to-seters Allante som ikke klarte å oppnå mye entusiasme.
New Era

Cadillac fortsatt i dag en ledende produsent av høykvalitets luksusbiler, men den har mistet betydelig terreng til den tysk-bygget Mercedes-Benz, BMW og den japanske-laget Lexus. Det kom inn i SUV-markedet i 1999 med Escalade. Den høye ytelse Cadillac XLR-V kom i 2005. STS-V, høy ytelse V-serien utøvende bil, er designet for å konkurrere mot BMW M5, Audi RS6 og Mercedes-Benz E63 biler.
STS-V

STS-V er Cadillacs tilbud til høy ytelse luksus-feltet og ikke skuffe ungdommelig men velstående kjøpere som normalt bevege til en Mercedes eller BMW. Den har en 4,4-liters V-8 motor genererer 469 hestekrefter og £ 439-ft dreiemoment for å nå null til 60 mph på 5,1 sekunder. Den er utstyrt med 18-tommers hjul foran og 19-tommers hjul bak i bilen.
SUV

Cadillacs steg inn i sport utility vehicle feltet var relativt sent sammenlignet til andre Ford og General Motors biler. Men den steg raskt til toppen som den mest ønskede SUV hovedsakelig på grunn av sin popularitet med hip-hop og underholdning kjendis industrien. Den Escalade er massiv, med en vekt på 5,700 pounds. Det er drevet av en 403 hk 6.2-liters V-8 med en sekstrinns automatisk girkasse.
XLR-V

Kanskje Cadillacs største risikoen i en stram økonomi er XLR-V, som ble innført i 2005. Det er Cadillac dyreste modell med en prislapp på $ 100.000. Igjen ser Cadillac Mercedes-Benz som sin sjef rival for sports luksus markedet og har hatt en målrettet Mercedes SL500. De XLR-V koster ca $ 15 000 mer enn SL500 men kjennetegn en kompressormatet 443-hk 4,4-liters V-8 for å oppnå en 4,6-sekunders klokkes fra null til 60 mph.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112199.html

Previous:
Next:

andre Autos