Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Slik installerer fire Pole Trailer Kabling

Til lovlig slepe en tilhenger i USA, må hengeren ha jobbet signal-og markør lamper koblet til tauing bilen elektriske system. Mange tilhengere er kablet for å etterkomme dette lovkravet, men hvis ledningene blir skadet, kan tilhengeren krever et nytt sett med ledninger for å bli "street-legal." Siden de fleste automotive tilhengere krever bare en grunnleggende sett med signal-og markør lamper, kan de fleste tilhengere kobles til å fungere med en fire-polet elektrisk kontakt. Du trenger
Wire spleise terminal connectors, Elektrisk tang
Brown automotive elektrisk ledning
Red automotive elektrisk ledning Flyvninger Green automotive elektrisk ledning
Fire-polet flat trailer-side ledningsnettet
Drill
Crimp-type ring terminal
Metall skrue
Vis flere instruksjoner
en tilhenger signal lamper har to ledninger - en for signal lampe og en for halen lys.

Kjør en lengde på brun elektrisk ledning fra venstre bakre signal lampe til venstre markør lampe. Plasser en ledning spleise terminal kontakt over et av ledningen fører til venstre signal lampe. Sett den brune elektrisk ledning inn i hullet på siden av skjøtelask og crimp kontakten lukket slik at den holder begge ledningene fast.
2

Koble en lengde på brun elektrisk ledning fra høyre bakre signal lampe til høyre markør lampe. Plasser en ledning spleise terminal kontakt over et av ledningen fører til venstre signal lampe. Sett den brune elektrisk ledning inn i hullet på siden av skjøtelask og crimp kontakten lukket slik at den holder begge ledningene fast.
3

Plasser en skjøtelask over venstre markør lampe wire. Sett den ledige enden av den brune ledningen som kommer fra venstre signal lampen inn i siden hullet på skjøtelask og crimp kontakten på ledningspar.
4

Koble en skjøtelask over høyre side markør lampe wire. Sett den ledige enden av den brune ledningen som kommer fra venstre signal lampen inn i siden hullet på skjøtelask og crimp kontakten på ledningspar.
5

Route en lengde på brun elektrisk ledning fra venstre side markør til høyre side markør via frontenden av tilhengeren. Plasser en crimp terminal over høyre side markør ledning og sette inn en ende av den brune ledningen inn i hullet på den side av skjøtelask. Crimp denne terminalen for å gjøre tilkoblingen. Plasser en crimp terminal over venstre side markør ledning og plassere den frie enden av den brune ledningen inn i hullet på den side av skjøtelask. Crimp denne terminalen for å koble ledningene.
6

en trådbro skjøtelask over ledningen som forbinder de sidemarkeringslys på tilhengerens foran. Sett den brune ledningen fra traileren selen inn i siden hullet på spleise terminal og crimp kontakten. Dette vil elektrisk koble ledningen sele til sidemarkøren og bak parkeringslys.
7

Kjør en lengde på gule ledningen fra tilhengerens foran til venstre signal lampe. Plasser en skjøtelask over gjenværende venstre signal lampe wire. Sett den ene enden av den gule ledningen inn i sidehull på skjøte-terminalen og kreppe terminalen for å gjøre den elektriske koblingen. Plasser den gule ledningen fra traileren sele til et spleise terminal kontakt. Stikk enden av den gule varsellampen ledningen inn i hullet på siden av skjøtelask og crimp kontakten for å bli med ledningene sammen.
8

Route en lengde på grønne ledningen fra tilhengerens front til riktig signal lampe. Plasser en skjøtelask over gjenværende riktig signal lampe wire. Sett den ene enden av den grønne ledningen inn i sidehull på skjøte-terminalen og kreppe terminalen for å gjøre den elektriske koblingen. Plasser den grønne ledningen fra traileren sele til et spleise terminal kontakt. Stikk enden av den grønne signal lampe ledningen inn i hullet på siden av skjøtelask og crimp kontakten for å bli med ledningene sammen.
9

Bor et lite hull i tilhengerens ramme nær fronten . Sett en ring terminal over den hvite ledningen på tilhengeren sele og klem terminalen til ledningen. Sett ring terminal over boret hull og sette inn en skrue i hullet. Stramme skruen slik at den holder ringen terminal fast mot tilhengerens ramme.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111949.html

Previous:
Next:

andre Autos