Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Slik reparerer Rotten Wood i en Travel Trailer

Reise trailere kan hale ATV, samt gi deg et sted å slå leir. Men som med alt, trenger det vedlikehold for å fungere godt. Ett problem spot er tregulv på kjøretøyet, noe som kan råtne. Utskiftning er ganske prosjekt og vil ta tid og krefter. I dette tilfellet har trailer en bakdør for lasting ATV og er utstyrt med et laminatgulv, men prosessen er lik for andre reiser tilhengere også. Du trenger
Crowbar
Hammer
Isolasjon
Hansker
1/2-inch kryssfiner ark
Sirkelsag
Saw hester
Målebånd
Blyant
Nails
Laminatgulv
Kniv
Vis flere instruksjoner
en

Trekk opp laminatgulv på gulvet av reise trailer ved hjelp av spett og hammer . Du kan sette brekkjern under kanten av flisen og dra den opp.
2

Fjern råtnet gulv i traileren hjelp av spett og hammer. Du må lirke opp den enkelte spiker ved å trykke på brekkjern inn i neglen enden og trekke det tilbake. Fjerne hele gulvet av tilhengeren til du sitter igjen med metall undergulvet.
3

Fjern isolasjonen i gulvet med hendene. Avhengig av hvilken type isolasjon, kan det være lurt å bruke hansker slik at hendene ikke blir skadet.
4

Legg den nye isolasjon i mellom gulvet studs, fylle alle hullene som du kan.
5

Installer kryssfiner ved å legge ned hvert ark på studs og hamre dem på plass med hammer og spiker. Pass på at ingen av sømmer i kryssfiner linje opp og at de er forskjøvet som en murstein mønster.
6

Mål for eventuelle plater som ikke er standard størrelse og kutte kryssfiner til størrelse ved hjelp av sirkelsag og sagkrakker. Marker feltet ved hjelp av blyant, deretter plassere kryssfiner på sagkrakk til å skjære det.
7

Nail de resterende platene til gulvet ved hjelp av hammer og spiker.
8

Påfør laminatgulv med peeling kompet av hver flis og stikker den til kryssfiner. Sørg for at hver brikke er foret opp kant-til-kant med den ved siden av den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112376.html

Previous:
Next:

andre Autos