Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

History of the Kia Vehicle

Kia Motor Company er basert i Sør-Korea og tilbyr rimelige biler til forbrukerne. Selv om det ikke begynne med å produsere biler, har selskapet jobbet i en rekke forskjellige kjøretøy markeder. Gjennom sin historie, har Kia vokst sakte, til slutt bli en betydelig bilprodusent i både asiatiske og nordamerikanske markedet. I 2005 flyttet den inn i det europeiske markedet og ble den raskest selgende ny bil selskap i Storbritannia. Samtidig etablerte den sin første nordamerikanske fabrikk for å montere biler for det amerikanske markedet. Origins

Kia, Sør-Korea eldste bilprodusent, ble grunnlagt i 1944. Selskapet begynte med å produsere stålrør og diverse deler til sykler. Meningen bak navnet har sine røtter i kinesisk språk. "Ki" betyr "å stige op av" og A står for "Asia". I 1950 begynte selskapet å produsere komplette sykler og til slutt motoriserte scootere som C100.
Personbil

Kia begynte å produsere i full størrelse motorsykler og tre -last på hjul biler i 1960. Disse viste seg å være svært vellykket, men selskapet så veksten innenfor landet sitt og bestemte seg for å flytte inn fullverdig bilproduksjonen. I 1973 bygde Kia den Sohari anlegg og fortsatte å produsere en intern-forbrenningsmotor. Dette ble deretter innført i Korea sin første personbil, Brisa. Det inneholdt en kompakt design svært nyttig i det sørkoreanske samfunnet. Innen få år har selskapet utvidet sin linje med andre design som Peugeot og Fiat.
Ford Deal

På 1980-tallet lanserte Kia en rekke nye modeller som sin markedsandel utvidet i Asia. The Concord, brakte Capital, Potentia og Pride et komplett utvalg av biler til selskapet. Dette fikk Ford å gjøre en avtale med selskapet for å bringe stolthet til USA. I 1987, den Detroit-baserte selskapet omdøpt bilen Ford Festiva, og det fant stor suksess innenfor det nordamerikanske markedet. Dette førte til at selskapet til å bringe en ny modell, Kia Avella, til Nord-Amerika hvor den ble omdøpt til Ford Aspire.
Amerikanske markedet

1990-tallet så en stor ekspansjon for selskapets biler, samt en vanskelig tilbakeslag. Det kom inn på det amerikanske markedet med sitt eget merkenavn i de første par årene av tiåret. Overgangen var vanskelig, men Sephia vært lønnsomt. En utfordring for selskapet var at bilen var først og fremst bare tilgjengelig i Vesten på grunn av plasseringen av innførsel. Men så 1995 en stor bom for selskapet med populariteten av SUV markedet. Kia har skjedd for å frigjøre Sportage det året, akkurat i tide til å kapitalisere på et kostnadseffektivt alternativ for bilen kjøperen. I 1997 var Kia opprettet en forhandler i hver stat bortsett fra North Dakota.
Expansion

Samme år det endelig traff landsdekkende markedet, ble Kia hardt rammet av den asiatiske finanskrisen i 1997. Utnytte muligheten, tok Hyundai sin sjanse til å fusjonere med Kia i 1998. Til tross for dette, hadde Kia en vanskelig tid å rulle ut nye modeller. Etter noen år, men selskapet var i stand til å gjøre massve forbedringer til sine biler i både kvalitet og generelle salgbarhet. Mens fokus på kostnadseffektiv slutten av bilindustrien, lyktes Kia i outselling en rekke andre mellomstore bil selskaper. Ved begynnelsen av det 21. århundre, var Kia mest populære modell Rio, en rimelig sedan. Det ble også det første selskapet i USA for å tilby en garantert 5-års støtfanger til støtfanger garanti og en 10-års drivlinje garanti.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112121.html

Previous:
Next:

andre Autos