Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hva er en Cherry Picker?

Som navnet antyder, ble kirsebær plukkere først utviklet for bruk i frukthager å aktivere arbeidstakere å komme frukt på hele treet, inkludert frukt på toppen. Kirsebær plukking utstyr besto av en bom med en lukket boks for arbeideren å stå i mens samle frukt. Størrelse

Merk at kirsebær plukkerne er laget i forskjellige størrelser for å imøtekomme deres spesielle funksjon. Små kirsebær plukkere er laget som motor taljer for å gjøre mekaniker jobb mye enklere når du fjerner motorer fra biler som han jobber. Kirsebær plukkere er også kjent som kurv kraner, bom heiser og hydraladders.
Windows

Vaske vinduer på høye bygninger eller leiegård boligblokker er lettere når en cherry picker brukes for å vaske den øverste sett av vinduer. Det er en sikkerhets funksjon på de fleste kirsebær plukkere som ikke vil tillate dem å velte under bruk.

Linemen

Cherry plukkere blir brukt av linemen over hele USA for å reparere og jobbe med kraftledninger i relativt trygge forhold. Linemen arbeid i all slags vær, og som operatør på bakken, har linjespiller et ekstra sett med kontroller for å muliggjøre bedre posisjonering av seg selv til å fullføre arbeid prosjekter.
Telefoner
< p> Servicemen arbeider for telefon-nettverk over hele Amerika bruker ofte kirsebær plukkere å fullføre oppgaver mens du arbeider med verktøyet polene.
Kabel-TV

Kabel-TV reparatører bruke kirsebær plukkere til bevege seg fritt rundt mens innstillingen kabel-TV-linjer. Levers i bøtta der kabelen mannen er suspendert kan flyttes og justeres i henhold til hans behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112054.html

Previous:
Next:

andre Autos