Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Definisjon av Engine Hour Meter

De fleste mennesker kan aldri møte en motor timeteller, men du finner time meter ansatt i applikasjoner som spenner fra fly til generatorer. Motor time meter brukes for garanti og vedlikehold planlegging i både forbrenning og elektriske motorer som ikke effektivt spore bruk i miles. Motor time meter kommer i en rekke former, og er i stand til å spore bruk tid på et par forskjellige måter. Aviation

En av de vanligste bruksområder for en motor timeteller er i luftfarten. Airplanes trenger strengt vedlikehold basert på kjøring, og time meter effektivt fylle det behovet. En av de tidligste time meter er den Hobbs meter, og det er fortsatt tilgjengelig i dag. De er så vanlig at time meter vil noen ganger bli referert til som en Hobbs meter.
At Sea

annen vanlig sted å finne time meter er i medium og stor størrelse båter. Akkurat som fly, marine motorer trenger regelmessig vedlikehold for å hindre for tidlig slitasje og systemsvikt. Mellomstore og store båter kan ha to eller flere motorer for fremdrift, men de vil ofte kjøres på en enkelt motor for å spare brennstoff. Andre systemer i båter fra generatorene til baugpropell kan ha time meter for å gi en eier et fullstendig bilde av systemet status med hensyn til vedlikehold.
Digital og Analog time meter
med

Time meter er tilgjengelig i analog og digital stiler. Analoge meter fungere omtrent som en forenklet klokke, og de er svært pålitelig og lett å lese. Analoge målere er vanligvis laget i messing for å bidra til å håndtere ekstreme driftsmiljøer. Digitale meter er også tilgjengelig, og kan være et kostnadsbesparende alternativ. Digitale time meter vil noen ganger være sammen med andre motoren informasjonssystemer som en turteller.
Måling Faktiske Kjøretidsdetaljer

Mest driftstimetall installasjonene vil ha disken aktiveres når tenningen er satt til på. Siden tenningen kan være på uten at motoren går til makt tilbehør eller mens service, vil denne typen installasjon noen ganger gi en falsk telling av selve motoren kjøring. En moderne alternativ teller motor revolusjon via en sensor, og bare logger tid hvis motoren faktisk er i gang.
Når Hour Meters Lie

Akkurat som en bilens kilometerteller, en timeteller kan ikke spunnet bakover, men de kan erstattes. Alltid være sikker på at du får hele bildet når man skal vurdere brukt utstyr ved å inspisere alle systemer for tegn på slitasje som kan være mer omfattende enn typisk for hva timemåleren leser. Service poster bør matche time måleravlesning også. Det er alltid best å konsultere med en profesjonell før du stoler på en time meter når du gjør store utstyrsanskaffelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112263.html

Previous:
Next:

andre Autos