Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hva skjer med nye biler selges ikke?

Hver ny bil som kommer av samlebåndet kan ikke selges (i hvert fall ikke på listepris), slik at du kan lure på hva som skjer med bilene som gjenstår. Forhandlere har noen alternativer for hvordan å lesse disse bilene når det blir klart at de ikke vil selge i en rimelig tid. Tidslinje

En bilforhandler vil generelt holde på en ny bil for to år før du tar en handling for å enten selge det til en annen part eller tilby dype rabatter til kundene. Selv om bilen er helt ny og aldri kjørt, er det fortsatt to år gammel, muligens utdatert, og potensielle kunder kan begynne å lure på om det er noe galt med den.
Employee Priser

En av de første tiltakene som giveren vil ta er å prøve å selge bilene enten til de ansatte eller kunder på ansattes prising. Dette er den prisen som tilbys til ansatte i dealership - det kan være så mye som 20 prosent eller mer av på listeprisen. Giveren kan også tilby spesielle finansiering pakker, for eksempel null prosent rente på kjøp.
Storage

Når giveren har ikke lenger råd til å holde bil på mye og trenger mer plass for nye biler, vil de usolgte nye biler går til lagring midlertidig. Det er store tomter som er reservert for å holde backup av tusenvis av usolgte biler fra forhandlere over hele landet.
Auksjon

Noen usolgte nye biler vil bli auksjonert og slutten opp på de mange mindre bruktbilforhandlere som tilbyr mer aggressive avtaler. Mange av disse mindre forhandlere har en kundebase som er mer interessert i å kjøpe en ubrukt bil som ikke er helt "ny" i form av år, mens mange kunder som kjøper biler fra større forhandlere vil ha en splitter ny bil som nylig ble produsert. Bilen kan også bli auksjonert bort til en leiebil selskap.
Donasjon
p Hvis den nye bilen ikke kan selges etter mange varierte forsøk, kan giveren velge å bare donere den til en non-profit organisasjon, og ta skatt avskrive i en siste case scenario. Veldedighet vil da selge bilen av. Når bilen er solgt, vil veldedighet sende dealership en kvittering som viser salgspris, som er beløpet som kan trekkes fra.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112313.html

Previous:
Next:

andre Autos