Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Honda Accord Historie

The Honda Accord er en av de mest populære biler i USA. Faktisk, med rundt 10 millioner solgte enheter og med 2009, er Accord en av de mest populære bilene i amerikansk historie. Modellen har vært en av de fem mest solgte biler i USA for mer enn tjue år og Car and Driver Magazine kåret den til sin 10 Beste liste 21 ganger. Historie

Honda Accord gjorde sin debut under USAs bicentennial året 1976. Navnet ble valgt for å erkjenne sin morselskapets engasjement i harmoni gjennom teknologi. På den tiden den ble innført, var Accord et steg opp fra forgjengeren, den lille, men økonomisk Honda Civic, men det fortsatt inneholdt en akselavstand som var mindre enn selskapets sub-kompakte, Honda Fit.

Har

Da den ble introdusert i 1976, var det Honda Accord en tre-dørs kombikupé. Det sported en 1,6 liters aluminium motor som skrudde ut 68 hestekrefter, en femtrinns manuell girkasse, AM /FM-radio, og ekstern luke utgivelse. The Accord var betydelig mer sporty enn Civic, og kom med en økonomisk $ 3995 prislapp.
Geografi

andre generasjon Accord traff showroom gulvet i 1982. Dette var også det første året at Honda of America begynte å produsere personbiler i USA. Den nye generasjonen Accord hadde blitt omorganisert med en mer sjenerøs akselavstand, en kraftigere motor og en valgfri firetrinns automatisk girkasse. Med drivstofføkonomi blir stadig viktigere, kan dette Accord skryte og EPA anslag på 29 miles per gallon i byen og 40 på motorveien.
Typer

Variety var livets krydder for tredje generasjon av Honda Accord. Produsert mellom 1986 og 1989, kom Accord i fem forskjellige versjoner. Forbrukerne kan velge mellom DX Hatchback, DX Sedan, LX Sedan, den LXi Hatchback eller LXi Sedan. The Accord fortsatt sin progresjon mot et mer eksklusivt kjøretøy med en større akselavstand, rommeligere interiør, kraftigere motor og alternativer som trekkes frontlykter. Prislappen reflektert alle disse oppgraderingene. 1988 LXi Coupe oppført på $ 14960.
Effekter

lykkes generasjoner av Honda Accord har fortsatt å holde tritt med den stadig skiftende smak og krav fra amerikansk bil kjøpe publikum. Nå i sin åttende inkarnasjon, er 2009s Honda Accord nesten tre meter lengre enn 1976-versjonen. Drivstofføkonomi, miljøhensyn og sikkerhet har steget i forkant av tekniske prioriteringer, men den nyeste generasjonen har økt indre rom, og tilbyr en valgfri 3,5 liters V-6 som genererer 268 hestekrefter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112072.html

Previous:
Next:

andre Autos