Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Toyota Corolla Vs. Honda Civic

The Toyota Corolla og Honda Civic er de to eldste kontinuerlig kjører japanske bilmerker. Corolla ble introdusert i 1968 og Civic i 1972. Begge har tjent omdømme som velbygde, drivstoffeffektive biler, selv besitter lite styling bluss. Corolla og Civic også er Toyota og Hondas flerårig top-tier selgere. Corolla Har

Standard utstyr på Corolla er beskjeden: makt fører og passasjer speil, klut seter, front bøtte seter, AM /FM stereoanlegg, CD-og MP3-spiller. Sikkerhetsfunksjoner inkluderer sjåfør og passasjer kollisjonsputer, side og bak kollisjonsputer, fire-hjuls blokkeringsfrie bremser, skivebremser foran og bremseassistent.
Honda Funksjoner

Standard utstyr på Civic er rikelig og inkluderer: dual front og side kollisjonsputer, gardin side kollisjonsputer, blokkeringsfrie bremser, Kjørelys, dekk-pressure monitor, krise i trunk lokk utgivelsen, tilt /teleskop ratt, klut møbeltrekk, front bøtte seter, folding baksetet , elektriske vinduer, turteller, intermitterende vindusviskere og bak defogger. Sikkerhetsutstyr i tillegg til kollisjonsputer omfatter en oppgradert brems og anti-skli system.
Corolla Strøm
p Som i 2009, er Corolla tilbys i LE, XLE, Standard og ytelse XRS modeller. Alle modeller unntatt de XRS er utstyrt med en 1,8-liters firesylindret motor genererer 132 hk og £ 128-fot dreiemoment. Overføring alternativer er de fem-trinns manuell eller firetrinns automatisk. Gass kjørelengde er 27 mpg i byen og 35 på motorveien. De XRS har en 158-hk 2,4-liters firesylindret motor. XRS gass kjørelengde er 22 mpg i byen og 30 på motorveien
Civic Strøm

Civic, som i 2009, er utstyrt med en motor:. En 140 -hk 1,8-liters versjon genererer £ 128-fot dreiemoment. Med en fire-trinns automatgirkasse, vil Civic oppnå 25 mpg i byen og 36 på motorveien.
Corolla resultatutvikling

Corolla er litt lavere effekt og tyngre vekt har påvirket sin akselerasjon. Det når 0 til 60 mph på 9,1 sekunder og kan fullføre 1/4 mile i 16,9 sekunder på 83.1 mph.
Civic resultatutvikling

Civic besitter god akselerasjon med bare beskjedent dreiemoment makt. Det kan nå 0-60 mph på 7,7 sekunder og 1/4 mile i 16,1 sekunder på 87 mph.
Head-to-Head

Corolla omdømme står på sin drivstoffeffektivitet og pris. Den 2009-2010 modell basen prisen er $ 15350. Det er få biler på veien i dag som kan matche den Corolla hytte komfort og utmerket gass kjørelengde for prisen. Utgangseffekt er minimal, og det er få makt tilbehør for lav-og mid-trim nivåer. Totalt utvendig design, derimot, er svært lik den forrige generasjon og er fortsatt konservativ. The Civic byggekvalitet stiger over de fleste japanske import og er fortsatt svært populær. Det gir tilstrekkelig get-up-and-go fra en død stoppe. Kupé eksteriør styling har kommet langt bort siden sine bilfrie 1990 modeller og er sporty. Som i 2009, Civic starter prisene varierer fra $ 15,305 til $ 16,075.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112224.html

Previous:
Next:

andre Autos