Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Twilight Sentinel frontlys Problemer

The Twilight Sentinel funksjonen er en praktisk og praktisk enhet. Når det fungerer slik den er ment å gjøre, vil bilens frontlykter holde på en kort stund etter at tenningen er slått av. Denne nyttige funksjonen gir lys for sjåførene når du forlater bilen. Det var ment å legge til et element av sikkerhet, spesielt i mørke parkeringshus. Dessverre har Twilight Sentinel funksjonen opplevd problemer som kan gjøre det en sikkerhetsrisiko, i stedet for en sikkerhetsfunksjon. Historie

General Motors (GM) først har gjort Twilight Sentinel frontlys funksjonen tilgjengelig i 1964 på flere Cadillac-modeller. GM senere inkluderte funksjonen på utvalgte Buick, Chevrolet, Oldsmobiles og Pontiac. Selskapet understreket en populær del av Twilight Sentinel funksjonen. Automatisk slår på bilens frontlykter i ulike lysforhold var en stor selger punkt. Funksjonen gjør det også mulig lysene til å slå seg av etter soloppgang.
Funksjon

The Twilight Sentinel funksjonen ble ikke utviklet til å overstyre førerens valget mellom å snu på frontlyktene manuelt. Eldre versjoner av General Motors 'funksjonen ble ikke engang gjort å aktivere utvendige lys ved kraftig regn og tåke. Funksjonen likevel viste seg å være gunstig når det fungerte riktig. Men forbrukerne regelmessig klaget over et problem med frontlysene.

Fakta

produsentens rapport levert 26. september 1994, resulterte i en tilbakekalling. Twilight Sentinel frontlykter på 1995 Oldsmobile 98 og 1995 Pontiac Bonneville ble funnet å være defekt. Ifølge Office of Defekter Investigation Campaign ID Number 94V190000 oppsummering: "Disse kjøretøyene ble montert med lysstyring moduler som kan oppleve overdreven lekkasje ... Dette kan føre til tap av hodelyktene og parkeringslys, og lys." Drivere rapportert flere frontlys problemer som hindret dem fra å slå av sine lykter.
Warning

feil Twilight Sentinel funksjonen kan føre til redusert sikt for føreren fra et plutselig tap av belysning. Lysene som forblir på ubestemt tid når bilen er parkert vil resultere i en lav batteri og muligens manglende evne til å starte bilen.
Solutions

NHTSA problemer Federal Motor Vehicle sikkerhetsmessige standarder og forskrifter. Dens oppgave er å "redde liv, forebygge skader, redusere bilens-relaterte krasjer." Produsenter er pålagt å samsvare med standarder skissert av NHTSA. Forhandlere har fått beskjed om å erstatte Twilight Sentinel hodelykt moduler gratis. Forbrukere som presenterer sine biler på en avtalt tjeneste date, men får ikke en løsning i rimelig tid kan kontakte forhandlere eller få informasjon ved å ringe auto sikkerhet hotline NHTSA har satt opp.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112363.html

Previous:
Next:

andre Autos