Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Om Glassfiber Former

Opprette et produkt, betyr et skall eller deler fra scratch lære kunsten mold gjør. Glassfiber gir en flott lett og holdbart materiale for ferdige auto, båt eller hobby deler. Det gjør også for en stor reparasjon verktøy der strukturelle eller kosmetiske skader er funnet. Glassfiber listverk, selve deler og stykker som blir gjengitt, kan være laget av glassfiber muggsopp. Hvorfor bruke glassfiber og hva som er involvert i den grunnleggende formen gjør prosessen? Hvorfor Glassfiber?

Tradisjonelt var glassfiber et begrep som brukes for å beskrive tynne glassfilamenter men er nå brukt til å beskrive en prosess i to deler ved hjelp av en glassfiberforsterkning materialet kombinert med en plast harpiks. Fordelene med glassfiber omfatter dets styrke, lett vekt og dens bruk som en strukturell forsterkning for andre materialer. Glassfiber kan være boltet til, bundet til, pusset, arkivert, boret og saget.
Hvor å Bruk Glassfiber Former
p Hvis du kan forestille deg det, en glassfiber mold kan sannsynligvis bli gjort for det. Glassfiber brukes for båter, biler, fly, møbler og skulptur. Mange bil gjenopprette entusiaster lære å lage sine egne glassfiber former å gjenskape tapt eller ikke lenger gjort deler. Noen ganger deler eller prosjekter krever mer enn en mold for å oppnå den avsluttende delen. Dette kalles en flerdelt glassfiber mold.
Lage din egen Glassfiber Former
p Det er to typer av glassfiber støping --- kontakt støping og trykk støping --- og mange variasjoner av hver. Kontakt støping gjøres enten for hånd lay-up eller spray-up teknikker. Men ofte er det en kombinasjon av de to. Trykk støpeformer er en mer kostbar prosess, og er oppnådd gjennom matchet dø forming, press bag molding og vakuum bag støping.
Hva er en Plug?

Formene er laget av en plugg, også kalt en bukk. Pluggen er formen formen vil bli gjort fra. Dette er den kreative delen av å lage en glassfiber mold. Ikke alle elementene er lett å "plugge" og noen elementer ikke eksisterer for en nøyaktig representasjon, eller plugg, å være laget av. Plugger kan være laget av hvilket som helst antall materialer --- tre, gips, betong, leire, plast eller en kombinasjon av materialer. Pluggen skal være så nøyaktig som mulig til den opprinnelige formen.
Lage former Fra Plugger

Når pluggen er gjort, er det på tide å lage en mold fra den. Formen kommer sammen, referert til som "lay-up", i denne rekkefølgen: 1.. Pluggen blir belagt med en slippe agent.2. Et verktøy gelbelegning deretter sprøytet på og tillates å harden.3. Et lag av fiberglassmatte, vanligvis en polyesterharpiks, er added.4. Formen er avstivet med vekslende lag av matte og vevd roving.5. Ytterligere forsterkning kan være nødvendig for å holde formen fra sagging eller flexing.6. Alle harpiks er tillatt tid til cure.7. Fjern plug.8. Opprett støping.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111991.html

Previous:
Next:

andre Autos