Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Definisjon av Cherry Picker

Dine lokale energiselskapene bruker mange forskjellige typer anleggsmaskiner til å gjøre sitt arbeid, og når du ser dem gjør jobben du har kanskje sett de arbeiderne står i bøtter hengende over bakken av en stor arm. De kalles kirsebær plukkere, og de brukes av verktøyet selskaper over hele verden for å nå de høye spots en stige kan ikke trygt nå. Identifikasjon

Begrepet "cherry picker" er vanligvis brukt til en lastebil utstyrt med en bøtte på enden av en hydraulisk arm, som brukes til å tillate arbeiderne å trygt utføre arbeid mange meter opp fra bakken. Disse enhetene er også referert til som "bøtte lastebiler", og de er mest brukt av din lokale kraftselskap for å jobbe med linjer som er suspendert mellom grenstaver, eller med noen andre lokale kraftselskap for å arbeide på overhead lines.Many enheter er forsterket med en spesiell hydraulisk jekk som bistår i jevn heving og senking av armen, i motsetning til bare å stole på leddet på bevegelig arm for å gi alle de bevegelse og støtte. Armen kan betjenes med motoren på lastebilen, eller det kan være utstyrt med en egen motor som vanligvis opererer med diesel.
Alternativ Type

En alternativ definisjon av begrepet "cherry picker" er en liten, kran-lignende enhet som brukes til å installere og fjerne motorer fra innsiden av vehicles.These typer kirsebær plukkere har eksistert i mer enn 80 år, og de er vanligvis i stand til å løfte hvor som helst fra en 1/2 til 3 tonn. Heisen vurdering på en bil kirsebær picker varierer avhengig av hvor langt ut kranarmens må beveges ut for å løfte motoren ut av kjøretøyet. Jo lenger kranarmens må utvide, jo mindre vekt kirsebær picker kan løfte.
Riktig Operation

Riktig bruk av en bøtte lastebil cherry picker er avgjørende for å opprettholde sikkerheten til de som bruker det, og sikkerheten til folk på bakken også. Formelle bruksanvisningen anbefaler ikke bruk av stiger for å utvide rekkevidden av kirsebær picker eller bruke enheten på mykt underlag eller på underlag som har en svært skrått til det. De anbefaler også ikke feste noen tegn eller hengende styrene til bøtte også, fordi dette øker eksponering for vind og kan føre til at enheten velter.
Safety

Arbeide på en bøtte lastebil faller under jurisdiksjonen til Occupational Health and Safety Administration, ellers kjent som OSHA. Før de kan bruke en bøtte lastebil på en byggeplass eller i noen offentlig kapasitet, må en operatør først bli trent på de riktige sikkerhetsregler som fastsatt av OSHA. Noen av disse reglene omfatter iført verneklær til alle tider, inkludert vernebriller og hansker, alltid sjekke for riktig vektfordeling, basert på produsentens retningslinjer, før heve bøtte, og opprettholde en trygg avstand mens du arbeider på kraftlinjer for å unngå ulykker . Det er sterkt anbefalt at alle som ønsker å bruke en bøtte lastebil på sin egen private eiendom også få trent på OSHA retningslinjer.
Warning

bøtte lastebil er en diesel -drevet maskin, og derfor produsenter anbefaler opererer en cherry picker i et åpent område for å få riktig ventilasjon av eventuelle diesel røyk. Diesel røyk i et begrenset område kan være farlig og skadelig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112089.html

Previous:
Next:

andre Autos