Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan Remote-Start en bil

Å ha muligheten til remote-starte bilen kan være hendig når det er sent og du er i et parkeringshus selv. Komme i bilen startet på forhånd er ikke bare en tidsbesparende, men kan også skremme bort uønsket oppmerksomhet. I tillegg kan den brukes til å varme opp bilen på kalde dager, eller for å slå på klimaanlegget på varme dager. Mest avsidesliggende startere også kommet med nøkkelfri oppføring systemer og en bil alarm. Du trenger
Remote bil som starter system
Vis flere Instruksjoner
Slik Remote-Start en bil
en

Kjøp en ekstern bil som starter system. Mange valg er tilgjengelige hos din lokale auto supply butikken og på nettet. Noen ting du bør vurdere når du kjøper en ekstern bil som starter systemet inkluderer enhetens rekkevidde og om det inkluderer slike funksjoner som en alarm system, en nøkkelfri oppføring system, en start-timer, og en slags visuell bekreftelse som gjør at du vet at bilen har startet. Selvfølgelig, er prisen alltid en vurdering. Som i 2009 mest kits koster mellom $ 140 og $ 200.
2

Har systemet installert. Du vil sannsynligvis ønsker at systemet installeres av en kvalifisert fagperson heller enn å gjøre det selv. Hvis du kjøper kit over Internett, må du finne noen i ditt område for å installere den. De fleste butikker som gjør bilen alarm og radio installasjoner vil også installere eksterne bil startere. Men sørg for å kontrollere at de er sertifisert til å gjøre det
3

Remote starte bilen ved å trykke på en sekvens av knapper -. Vanligvis stjernen knapp eller et ikon som ser ut som en bil. Selvfølgelig avhenger den av produsenten av systemet, men for de fleste fjerntliggende startere, må enten presse en kombinasjon av to knapper samtidig, eller den samme to ganger. Den kombinerte eller to-trinns prosess hindrer deg eller dine barn ved et uhell starte bilen. Fordi mange systemer har en rekkevidde på opptil halvannen kilometer, kan du enkelt starte bilen og aldri vite det. For eksempel, på Clifford 50.5x modell, trykker du stjernen knappen to ganger innen tre sekunder av hverandre. Når bilen står på, vil den justere seg til temperatur innstillinger, slå på enten ovnen eller klimaanlegget. Bilen vil vanligvis kjøre for en syklus på 5 til 30 minutter og deretter slå seg av hvis du ikke kommer inn i bilen. Når du har eksternt startet bilen, kan du gå inn i bilen, sette i nøkkelen og vri tenningen til på.
4

Sett en timer for din bil for å starte i morgen. Du kan sette en tidtaker til bilen for å starte på samme tid hver morgen eller i intervaller - si en gang i uken hvis du er på ferie. Hvis du vil bruke denne funksjonen på Clifford 50.5x modell, trykk på "Timer"-knappen og justere tid og trykk på "Timer" igjen og hold den inne i 2 sekunder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112052.html

Previous:
Next:

andre Autos