Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Deler av en Garbage Truck

Søppelbiler har utviklet seg fra enkle trash-samle vogner til dyre maskiner som har kompleks teknologi. Moderne søppelbiler kommer i en rekke stilarter, hver designet for å samle søppel under visse betingelser. De mekaniske systemer og spesialitet deler av en søppelbil er tillate hva det å tjene dette formålet. Grunnleggende deler

I hjertet av hver søppel lastebil er dens grunnleggende kjøring elementer. Disse er de deler som er felles for alle lastebiler, inkludert rammen, motor og hjul. Siden en søppelbil er designet for å bære tung last når den er full, må alle disse elementene være heavy duty. De fleste søppelbiler har diesel motorer og girkasser som gir rom for en stor del av low-end dreiemoment. Dette betyr en begrenset toppfart men bedre trekkraft og generell holdbarhet.

Søppel lastebiler har også en drosje av noe slag, da sjåføren (og i noen tilfeller, andre søppel samling arbeidere) kan sitte mens lastebilen er i bevegelse. Førerhuset inneholder mange av lastebilens kontroller, inkludert alle de som brukes til vanlig kjøring, men andre kontroller kan plasseres på bilens eksteriør for bekvemmelighet.
Andre deler Side

Søppel lastebiler samler søppelet i en beholder som vanligvis omfatter mesteparten av kjøretøyets masse, kjent som beholderen. Beholdere kan bestå av et enkelt, stort åpent rom eller en serie av avdelinger for oppsamling av forskjellige typer søppel. Søppelbil Hoppers kan også bli referert til som komprimatorer i tilfeller der en packer blad brukes. Den packer blad brukes til å komprimere søppel for å gjøre mer plass inne i beholderen. Packer bladene styres gjennom et hydraulisk system stand til å utøve stor press på papirkurven. Noen moderne søppelbiler er i stand til å bruke sine packer blader mens du kjører, slik at søppelet er komprimert mellom stopper forlater rom for mer å bli lagt. Det er beholderen og packer blad som satt søppelbiler fra andre typer kjøretøy eller fra multipurpose vognene og lastebiler som gikk forut for den moderne søppel lastebil.

Vanlige typer Garbage Trucks
med

Ulike varianter av søppelbiler har spesifikke komponenter som tillater dem å fungere i en bestemt type søppel samling. Bakre lastere er den vanligste typen søppel lastebil og brukes i de fleste nabolag for å samle søppelkasser igjen på gaten av beboerne. Disse lastebilene har en bakre åpningen til beholderen og noen ganger bruker en hydraulisk heis for å heve og dumpe søppel hyllene i beholderen. Dette livet er ofte styrt av en rekke knapper og spaker som er festet på utsiden av kjøretøyet, og kan betjenes av en søppel solfangeren som er i lys av hyllene blir tømt.

Frontlastere brukes ofte å samle inn avfall fra containere og tjene mange store bygninger eller virksomheter. Disse lastebilene har en form mekanisme som hever og senker foran lastebilens førerhus. Disse gaflene er laget for å passe inn i tilsvarende hull på dumpster og heve den over kunsten, faktisk dumping det inn i toppen av beholderen. Gaflene på en frontlaster er vanligvis styrt av en joystick som ligger inne i førerhuset.
Andre typer Søppeltømmingsbiler

annen type søppel lastebil er siden loader, som, som navnet tilsier, har en hopper som kan nås via en eller flere dører på siden av lastebilen. Resirkulering lastebiler, som kan omfatte flere dispensere for ulike typer av kildesortert avfall, er ofte bygget i siden loader konfigurasjon. Side lastere kan omfatte en automatisk heis mekanisme, som en bakre loader, eller gafler som en frontlaster.

Nok en type søppel lastebil er sug lastebil, som har en pneumatisk slange som fungerer som en stor støvsuger å suge avfall ut av spesialdesignede beholdere.
Garbage Truck Safety

På grunn av behovet for å være så kraftig, er den packer bladet den farligste delen av en søppel lastebil. Trash samleren er rutinemessig oppført blant de farligste yrker, og dette er grunnen. Selv om de fleste søppelbiler kommer med en rekke sikkerhetsfunksjoner, og avfallshåndtering selskaper krever sine arbeidere til å følge prosedyrer utformet for å beskytte sin egen trivsel, kan ulykker som fører til død eller lemlesting resultatet dersom en arbeidstaker er fanget inne i søppel lastebil hopper når pakking bladet er betjent. Disse slags ulykker kan være et resultat av uaktsomhet eller mekanisk feil. I noen dokumenterte tilfeller har hjemløse mennesker sover i containere vært strømmet inn i en lastebil hopper. Andre ganger, er arbeidere skadet mens du prøver å løsne gjenstander som kan sette seg fast i lastebilens packer blad.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112147.html

Previous:
Next:

andre Autos