Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan finne eier av kjøretøyet ved sin Vehicle Identification Number

The Vehicle Identification Number --- en alfanumerisk kode stemplet på en metallplate inne i en bil --- gir produksjons-og kjøretøy-eier data. Bilprodusenter, politi, offentlige grupper og sivile kan bruke VIN for forskning, referanse, varsling eller sporing. Graden av problemer med å finne et bilens registrerte eier av VIN avhenger avhenger av en rekke faktorer --- viktigst, forskning for søket. Lokale politimyndigheter, kan staten Department of Motor Vehicles eller et privat risiko løsninger bedrifter være i stand til å hjelpe i søket. Du trenger
Pen
Papir
Vehicle Identification Number data
Vehicle data
Tag informasjon (valgfritt)
Tittelinformasjon (valgfritt)
Vis flere instruksjoner
en

Hent VIN av metallplaten festet i nærheten av der frontruten møter dashbordet på førersiden av bilen. Skriv også ned bilen merke, modell, farge og tittel hvis tilgjengelig.
2 p Hvis du ønsker å kontakte en kjøretøyets eier, eller hvis du mistenker at du har kjøpt en brukt bil som var sies å være ny eller har funnet en stjålet bil, ta kontakt med din lokale eller statlige politiet. Forklare detaljene i situasjonen og be politiet for instruksjoner om å finne bilens eier hjelp av VIN. Prosessen med å finne eieren kan variere fra region til region.
3

For alle andre henvendelse grunner, ringe eller besøke din statens Department of Motor Vehicles eller bruke noen av DMV elektroniske verktøy for å finne et kjøretøy eierens informasjon basert på VIN. På grunn av føderale regler, er DMV vanligvis krever en søknad og, avhengig av dine statlige krav, kan be om ytterligere informasjon som bilen tag eller tittel nummer. En avgift er ofte belastet for forskning og sertifiserte poster.
4

ditt område, kan generelle, ikke-spesifikke henvendelser ikke være tillatt så sjekk krav til søknaden før du sender en forespørsel. Vanligvis tillates henvendelser inkluderer de som er laget av en regjering gruppe, politimyndigheter, domstol, eller en ansatt om en firmabil. Forespørsler om tyveri eller en kriminell etterforskning er også vanlig som er de som er for forskningsformål når eieren ikke ville bli kontaktet heller ville personlig informasjon bli publisert. Personer involvert med å sende melding om sikkerhet minnes, impounding, tauing, eller kjøretøy forsikring vanligvis kan søke også.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112365.html

Previous:
Next:

andre Autos