Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Historien om John Deere Kombinerer

John Deere & Co, basert i Moline, Illinois, begynte å produsere skurtreskere i 1927 å høste og treske gården avlinger. Selskapet ble etablert i 1837 og vokste til å bli en global leder innen produksjon landbruksmaskiner. I tillegg til sin standard skurtresker, det produseres en sidehill slåmaskin som tillot kombineres for å navigere bratte lia til høste avlinger. Nr. 1 og 2

Selskapets første skurtresker i 1927 er John Deere nr. 2, mens John Deere nr. 1 er en mindre og mer allsidig modell.

Forbedret Engineering

skurtreskere nr. 1 og 2 ble erstattet to år senere som John Deere ingeniører kom opp med en lett versjon.
Hillside Technology

Ved 1930-tallet, utviklet John Deere og andre bygg og anlegg beslutningstakere sidehill nivåjusteringssystemet å høste avlinger på 50-prosent-grade bakker.
New System

Etter andre verdenskrig, RA Hanson Co produsert utjevning systemer for John Deere skurtreskere som tillot mer effektiv åsside høsting ved å hindre korn fra Balling opp i en del av separatoren.
Selvdreven Kombinerer
< p> I 1950 har selskapet utviklet Variable Speed ​​Drive selvgående skurtresker og korn hodet vedlegg som strimler skall fra korn i feltet.
Overseas Alliance
< p> I 1997 kjøpte John Deere egenkapital aksjer i et kinesisk kombinere høsting selskap, i 2007, John Deere kjøpt en traktor fabrikk i Ningbo, Kina.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112027.html

Previous:
Next:

andre Autos