Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

2006 Subaru Outback spesifikasjoner

Debuterte i 1995, er Subaru Outback regnes som den første sport-utility vogn. Konkurrerende selskaper snart løslatt crossover-modellene av sine egne. Ikke for å være dårligere, redesignet Subaru Outback for 2006 med et mer eksklusivt utseende, mens den øker Outback er off-road egenskaper. For første gang i 2006, tilbød Subaru en nyere og kraftigere motor. 2006 Outback ble solgt som både en vogn og en sedan, med begrensede og LLBean utgaver tilgjengelig i begge karosserivarianter. Utvendig

Alle 2006 Outback-modellene inkluderer en standard spoiler bak, 17-tommers lettmetallfelger og helårsdekk. En innvendig montert midlertidig reservehjul og stål reservehjul er også standard. Alle modellene er utstyrt med variabel intermitterende foran og bak vindusviskere, en bakre defogger og et takstativ med last tie-downs. De Limited og LL Bean utgaver omfatter to strømkilder glass månen tak. Den maksimale slepekapasitet ligger mellom 2700 og 3000 kg., Avhengig av modell.
Mechanical

2,5-liters motor har fire sylindere, enkelt overliggende kamaksler og 16 ventiler. Den variable ventil løft systemet øker 2006 modellens hestekrefter til 175. Den 3,0-liters motor alternativet har doble overliggende kammer, seks sylindere og topper ut på 250 hestekrefter. Alle modellene har MacPherson hjuloppheng foran, multi-link bakhjulsoppheng og fire hjul uavhengig fjæring.
Safety

er The 2006 Subaru Outback sikkerhetsfunksjoner foran , bak, og dual foran sidemonterte kollisjonsputer, barnesete ankere og passasjer kollisjonspute beboer sensing deaktivering. Fire hjul blokkeringsfrie bremser er standard, er som ventilerte skivebremser foran og solide skivebremser bak, elektronisk bremsekraftfordeling og passasjer og sjåfør whiplash beskyttelse system. De Limited og LL Bean utgaver tilby en ekstern anti-tyveri alarm og dekktrykk overvåking.
Interiør

Selv de mest grunnleggende modellene er utstyrt for komfort, med multi- nivå oppvarmet fører og passasjer klut bøtte seter, en åtte-veis elektrisk førersete og en split-folding bakre seteryggen. De Limited og LL Bean modellene har lær og tre interiør detaljer med en sammenleggbar midtarmlene i baksetet. Remote power dørlåser, strøm oppvarmede speil og ett-trykks elektriske vindusheiser er standard makt funksjoner. Lagring er tilgjengelig i konsollen foran, foran og bak koppholdere, overhead konsollen og foran seteryggen. Alle modellene er utstyrt med cruise control, servostyring, en tilt-justerbart ratt, doble opplysende forfengelighet speil, kjørecomputer, ekstern visning av temperatur og lavt drivstoff-nivå advarsel. De mest grunnleggende modellene kommer utstyrt med en 120 watt AM /FM stereo med enkel CD-spiller, men en 160-watts stereo med en seks-CD veksler og en subwoofer var tilgjengelig. På Limited og LLBean modeller, er et navigasjonssystem med DVD-basert skjerm og stemme retninger standard. Andre muligheter er en universell fjernkontroll transmitter, fører og passasjer klima styrer lydkontroller i rattet, kompass og blinklys i sidespeilene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/111882.html

Previous:
Next:

andre Autos