Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Liste over firehjulsdrift Cars

Den vanlige tolkningen av All Wheel Drive, forkortet AWD, er at alle fire hjulene er drevet av motoren til enhver tid. Realiteten er at de fleste AWD biler bare sende kraft til bakhjulene dersom forhjulene mister veigrepet. Selv om navnet er misvisende, til AWD evne overføre makt fra "hjulene som slip til de hjulene som grep", har kraftig forbedret sikkerhet og ytelse av alle kjøretøy som har det. Acura TL SH-AWD

Acura har en vinner med denne luksus sports sedan. Dens 305 hestekrefter V6 er usedvanlig jevn, rolig og responsiv, og drivstofføkonomi er en overraskende 25 mpg byen og 27 mpg highway. SH i navnet står for "super håndtering", og denne bilen lever opp til navnet. Dens AWD-systemet eliminerer dreiemoment styre å levere mer presis i svingene.
Suzuki SX4 Crossover

Suzuki entry-level AWD har mye å tilby med sin romslige og allsidige interiør, Garmin navigasjonssystem, og røverpris. Den 2-liters, 16-ventilers DOHC 4-sylindrede motoren har utmerket ytelse, men gass kjørelengde er skuffende på 21 mpg byen og 28 mpg highway. Håndtering og bremsing er også top notch, og 100 000 kilometer, 7 år, null-egenandel drivverket garanti er uten sidestykke.
Ford Fusion V6 SE AWD

I konkurranseintensiv mid-size sedan kategori, står Ford Fusion ut fra feltet. Dens pålitelig Mazda 6 plattform og fremragende kjøreegenskaper under alle værforhold gjør det til en førerens bil. På 17 mpg byen og 25 mpg highway, kunne drivstofføkonomi bli bedre, men en presis 6-trinns automatgirkasse gjør opp for laber ytelse av sine 221 hestekrefter V6 motor.
Mazda CX-9

Mazdas velfortjent rykte for å bygge gode biler for pengene fortsetter med CX-9. Den enestående 3,7-liters V6, i denne stilige syvseter, leverer head-snapping akselerasjon. Sin faste suspensjon, presise kjøreegenskaper, og stop-on-a-krone bremsing gjør det til en glede å kjøre. Med tillegg av en datastyrt "aktiv dreiemoment splitte" AWD, er denne modellen vanskelig å slå.
Subaru Impreza 2.5i

"Kan ikke røre denne" bør være kallenavnet Subaru Impreza. Ingenting i sin klasse leverer dette mye bang-for-the-buck. Sin 2,5-liters, 170-hestekrefter fire-sylindret motor er et vidunder av pålitelighet, og du kan oppgradere den til 224 eller 265 hester. Når været blir ekkel, har Subaru Symmetrical AWD det som trengs for å komme deg dit med stil.
Mitsubishi Lancer Evolution

Du trenger ikke å holde sport bilen i garasjen i vinter hvis du eier en Lancer Evolution. Mitsubishi vant Canadas "Best New Technology"-prisen for sin Super All-Wheel Control AWD-system som reagerer på sjåføren hensikt i sanntid. Dette gjennombruddet er basert på erfaringene Mitsubishi lært på rallybilen krets. Med sin 291-hestekrefter turboladet motor, må du selvkontroll å holde gutter-in-blue av halen din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112323.html

Previous:
Next:

andre Autos