Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Tips for å bygge en Demo Derby Car

Det er få ting mer primal enn en riving derby: Tusenvis av pounds av stål sammenstøt som sjåfører knuse sine biler inn i hverandre helt til bare én bil restene, forslått, men i live. Solid konstruksjon og sikkerhetstiltak er viktig når du bygger en bil for en riving derby. Finne en Base Car

Med mindre du ønsker å bygge bilen fra bunnen av, trenger du en base bil. Eldre biler, spesielt sedan, blir ofte brukt for derbies fordi de er laget av tyngre metaller. Sjekk brukt bilforretninger, offentlige bil auksjoner eller politiet auksjoner for gode tilbud. Du kan slå en Junker til en forhandler av ødeleggelse for bare noen få hundre dollar.
Reparasjon og forsterkning

Repair bilens vitale komponenter. Motoren og gasstanken er topp prioritet. Selv om bilen er i god form, bli kjent med hvordan det fungerer. Riving derby drivere gjør en masse reparasjoner.

Forsterk kroppen av kjøretøyet. Fjern førersetet vindu slik at du ikke vil bli overøst med knust glass, og sveise dørene stengt for å forhindre dem fra å spratt åpne i løpet av konkurransen.
P Hvis du er planen å gjøre mer enn en riving derby, er det verdt penger og krefter for å løsne sidepanelene av dørene og forsterke dem med stålrør, type som hva de gjør med NASCAR kjøretøy.
Safety First

Plassere store rør eller plater under dashbordet og i dørene på bilen for å skape en beskyttende boks rundt føreren. Sveise støttende og beskyttende barer over frontruten for å beskytte deg mot noe som kan bli sparket opp av en annen bilens dekk.

Encase gasstanken i en beskyttende skum som absorberer påkjørsel bakfra og minimerer sjansen for gasstanken være punktert.

Noen derby drivere modifisere bilene sine for å sette bilen batteriet i passasjersetet. Dette beskytter batteriet mot foran virkninger og reduserer endring av brann.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112140.html

Previous:
Next:

andre Autos