Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvem gjør Chevrolet Ecotec Engines?

Ecotec motorer, produsert av General Motors, har blitt brukt i flere biler i den globale bilprodusenten lineup. Fra Chevrolet Cobalt og HHR til Saturn Ion Red Line, har Ecotec motorer vært å lage en splash blant ytelse bilentusiaster siden innføringen. De er spesielt elsket for sine tuning evner. Varianter

I tillegg til Chevrolet, har GM plassert Ecotec motorer i flere av sine merker rundt om i verden, inkludert Pontiac, Vauxhall, Opel, Saturn, Saab, og Oldsmobile. Både bensin-og dieseldrevne Ecotec motorer finnes, men som i august 2009, er det bare de bensin modeller som selges i USA.
Basics

Selv om flere varianter av Ecotec motorer eksisterer, de er alle inline firesylindrede motorer. I tillegg er deres blokkerer all opprettet ved hjelp av en prosess som kalles "tapt skum avstøpning." Smeltet aluminium helles inn i en form laget av polystyren som er blitt forformet og behandlet for å sikre ensartethet. Denne prosessen gjør opprydding av de ferdige motorblokker lettere, fordi det ikke er noen delikate ribber eller søm linjer som trenger spesiell oppmerksomhet. Se Ressurser for mer informasjon om den tapte skum støpeprosessen.
Enkel modifisering

Performance Sport kompakte bil-entusiaster nyte Ecotec motorer fordi det er relativt enkelt å lage imponerende gevinster i hestekrefter med minimal endring. Bumping hestekrefter opptil 400 krever ikke mye av omfattende endringer i veivaksel, topplokk, viktigste belte, eller motorblokk selv. Modifikasjon utover dette punktet er også mulig, som med GM Racing legendariske 747-hestekrefter, to-liters Turbo Drag Ecotec motor.
GM Tuning Kits

Mens noen entusiaster vil alltid jobbe ut sine egne endringer til Ecotec motorer, GM selv lage ulike fabrikk-godkjente tuning kits tilgjengelig for kjøp. For eksempel øker GMs fabrikk supercharger kit hestekrefter av en aksje Ecotec motor til 200, bare fra sin installasjon alene, uten videre modifikasjon nødvendig. En mulig fordel av GMs kit er at det er lovlig i alle 50 statene i USA.
Ecotecs i Racing
p Som ytterligere bevis på at GMs Ecotec motorer er imponerende helt fra fabrikk, er det mulig å sette imponerende poster ved hjelp av stort sett lager deler med disse motorene. Ecotec motorer poste konkurransedyktige resultater i Sport Compact Drag Racing-serien, og har også klart hastigheter over 300 km /h på fem-mile går på den verdensberømte Bonneville Salt Flats i Utah.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112242.html

Previous:
Next:

andre Autos