Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan registrere en Kit Car

Bygge et kit bil kan være mye moro. Å gjøre en tilpasset bil kan tillate deg å ha full kontroll over forsamlingen og etablering av en bil som er laget bare for deg, og ikke en aksje vanlig bil. Men vil du fortsatt trenger å registrere bilen med statens Department of Motor Vehicles eller tilsvarende kontor for å få staten gjenkjenne bilen i tilfelle noe skjer med den. Du trenger
Bevis på forsikring for bilen
Bill av salg eller kvitteringer for bil materialer
Produsentens Certificate of Origin
Vis flere instruksjoner
1

Bestem eventuelle DMV former nødvendig å registrere den tilpassede bilen og fylle dem ut. Som hver statens DMV er forskjellig, må du kontakte din DMV for å få de nødvendige skjemaene.
2

Har bilen sjekket for utslipp av en autorisert tekniker, hvis det kreves av staten.

3

Gjør en avtale med din lokale DMV kontoret for å inspisere og registrere bilen. Du må kanskje gjøre avtaler med eksterne organer, slik som staten politiet eller highway patrol. Spør etter spesifikke instruksjoner om utenfor agenter fra DMV representant.
4

Gi regningen for salg eller del kvitteringer, det bevis på forsikring, DMV skjemaer og eventuelle andre former som kreves til agenten på DMV. Betale noen avgifter som kreves av biltilsynet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112372.html

Previous:
Next:

andre Autos