Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Honda Civic Type R Vs. Volkswagen Golf

The Honda Civic Type R og Volkswagen Golf GTI er performance "hot hatch" kompakte biler som har dominert den europeiske og japanske drivende og road rally kretser. Golf GTI er tilgjengelig i Nord-Amerika. Type-R, den selges ikke i USA, men i Europa der de justerte modellene er dyrt, selger for mer enn $ 50.000. Type R Spesifikasjoner

The 2009 Civic Type R har en 200-hestekrefter 2-liters inline firesylindret motor som sparker opp £ 145-fot dreiemoment. Det er plassert på en 106,3-tommers akselavstand og måler 162,8 inches i lengde. Det er 66,7 inches bred og 55,9 inches lang. Dens egenvekt er langt mindre enn GTI bare 2,654 pounds, ifølge Popular Mechanics og ultimatecarpage.com.
Golf GTI Spesifikasjoner

2009 GTI er drevet av en turboladet 200-hk 2-liters firesylindret motor til å generere £ 206-fot dreiemoment. Dens Akselavstanden er 101,5 inches, men er lengre enn Type R på 165,8 inches i lengde. Det er 58,4 inches høy og 69,3 inches bredt. Dens egenvekt er oppgitt til 3,162 pounds, ifølge automotive.com.
Type R Har

Type R er sin egen trim nivå med aluminium pedaler , rød-sydd skinn ratt, en aluminium-polert girspak og spesiell type R dørterskel plater. Standard funksjoner kommer fra standard Civic modeller: sjåfør /passasjer foran /side airbag, startsperre, anti-tyveri system, hekkspoiler, stylte ratt og andre elementer, ifølge automotive.com
. Golf GTI Har

GTI kommer i en to-og fire-dørs konfigurasjon. Den har en Autobahn Pakke med skinninteriør, soltak, oppvarmede forseter og premium lydanlegg. Den Thunderbunny pakken leveres med 18-tommers hjul, navigasjonssystem og en front spoiler. Standard funksjoner inkluderer sportsunderstell, sjåfør /passasjer foran /side airbag, tyverisikring, startsperre, elektriske vinduer og låser, kjørelys og elektriske speil, i henhold til edmunds.com og automotive.com.

Type R Ytelse

Type R kan oppnå 0-60 mph på 6,8 sekunder med en samlet drivstofføkonomi på 25,8 mph. Motoren kan være litt bråkete på lave turtall, men den utmerker seg på den åpne veien, spesielt i canyon land hvor prestasjonsorienterte driver ventes å holde foten på gasspedalen selv når treffer apex på kurvene. Sin samlede håndtering samsvarer med sin rå kraft, ifølge Popular Mechanics.
Golf GTI resultatutvikling

GTI samsvarer med en sekstrinns manuell girkasse til sin turbomotor koblet sammen for å oppnå 0-60 mph timing i ca 6,9 sekunder. Det griper veien godt på krappe kurver og ikke har body roll. I motsetning til Type R, sin ganske rolig i lav hastighet bykjøring. Gass kjørelengde er 21 i byen og 31 på motorveien, i henhold til edmunds.com.
Head-to-Head

Golf GTI og Civic Type R er jevnt matchet varme luker med tilsvarende forestillinger i straightaway hastigheter. Type-R er ikke tilgjengelig i USA, men kan komme i 2010, ifølge civic.com. Den store forskjellen mellom de to modellene, er imidlertid prislappen. The Golf GTI starter på $ 23 230, mens Mugen-tunet Civic Type R, som øker den 2-liters motoren hestekrefter til 240, selger i Storbritannia for ca $ 58 291.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112256.html

Previous:
Next:

andre Autos