Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hva gjør en automatisk Shifter?

Typiske automatgir Shifters innebære skiftende et gulv eller rattet spaken en gang inn i en fremover, park eller revers. Dag, en rekke av halvautomatiske skiftere tillater føreren mer kontroll.
Volkswagen pioner i semi-automatisk ved hjelp av et gulv shifter uten clutch pedal.
Shifter Definert

Tidlige automatikk inneholdt et gulv shifter eller shifter festet til høyre side av rattstammen som tillot sjåføren å skifte gir.


Shifter Configuration

En typisk shifter montert på rattstammen er utpekt i denne rekkefølge fra venstre mot høyre: "P" for park, "N" for nøytrale, "R" for revers , "D" for stasjonen, og avhengig av turtall, "1" for lavt gir og "2" for høygir. Et gulv shifter har samme rekkefølge, men fra topp til bunn.
Semi-Automatic

I 1960 Volkswagen pioner i semi-automatiske gulv Shifter, som tillot sjåføren å skifte gir uten clutch pedal.
Paddle-Shifting

Over det siste tiåret semi-automatiske padle-Shifters er montert på noen biler som tillater føreren å skifte gir med et trykk på en tommel og uten clutch.
Dual Shifters

Noen biler, for eksempel Europas MG TF 120 StepSpeed, har Shifters utfører doble funksjoner, med en standard automatisk gulv shifter som kan slippe opp sendingen i manuelle stasjonen, slik at føreren å skifte ved hjelp av rattet er montert tommel padleårer uten clutch.
Push-Button Shifters

Chrysler og American Motors i 1950 og 1960 utstyrt noen av sine modeller med trykknapp automatiske Shifters montert på dashbordet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112351.html

Previous:
Next:

andre Autos