Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan lage Race Car Graphics

racerbil Grafikken er viktige elementer i racing samt nyttig markedsføringsverktøy for lag. Racing er unik fordi racerbiler er ikke bare en del av sporten - de også skape inntekter for laget gjennom sponsede logoer. På et minimum, de fleste Godkjenningsinstanser krever tallene på sidene og toppen av sine oppføringer. Genererer disse grafikk tar dyktighet og tålmodighet, men til syvende og sist vil gjøre din rase bil skiller seg ut på banen. Du trenger
Målebånd
Computer
Storformatskriver
Vinyl
nal
Lim væske
Papir håndkle
Exacto kniv
Show Flere Instruksjoner
en

Få alle målinger for hver grafikk du forbereder. Måle hver del av kjøretøyet. Hensyn til eventuelle "beredskap" dekaler som kreves av sanksjonering kroppen racerbil vil delta i.
2

Bruk grafisk design programvare som Adobe Photoshop, Illustrator eller InDesign for å lage grafikk. Fordi disse programmene krever opplæring og kjennskap, de fleste rase lagene leie en grafisk designer til å lage grafikken i henhold til behovene til sponsor og teamet.
3 p Hvis du er å skaffe en logo fra en sponsor, være sikker på at du har filen i riktig format og stor nok til å skrive ut i den størrelsen du trenger. Vektor-filer er den vanligste filformatet, men husk å sjekke med skriveren på ønsket format og minimum størrelse de foretrekker. Dette vil sikre at grafikken er klar og høy kvalitet.
4

Når design av grafikken er gjort, sende dem til en skriver som har evnen til utgang grafikk store nok for din rase bil. Den mest kostnadseffektive materiale er vinyl, noe som også gjelder lett. Den utskrevne etiketten vil komme tilbake klemt mellom ark for å beskytte både selvklebende bakside og den trykte siden.
5

Påfør de utskrevne dekaler til din racerbil. Starte med en ren, tørr overflate. Spray området med en selvklebende væske, som gjør at du kan plassere merket før du setter det i. Fjern baksiden av vinyl, satt på plass og bruke nal, fast trykk fra midten av grafikken utover. La det tørke, mette utsiden av merket, og fjern forsiktig arket. Bruk Exacto kniv til pop noen boble som kan vises.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112164.html

Previous:
Next:

andre Autos