Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> andre Autos >> Content

Hvordan bygge en snøplog

Bygg din egen snøplog kan spare deg for flere hundre dollar, de er veldig dyre. Men, trenger du de riktige verktøyene, som inkluderer sveiseutstyr og metall-bøyeverktøy. Hvis du har tilgang til disse verktøyene, og nok plass til å fullføre prosjektet, kan du bygge en perfekt fungerende snøplogen som vil montere på en lastebil eller all-terrain vehicle. Du trenger:
Metall, 1/4 tommers
Sveiser
Shaping skjema
Blowtorch
Iron stripe eller jern snøplogen blad
Drill med bits
Nagler
Rivet trykk
Vis flere instruksjoner
en

tegne og klippe fire buede strimler som er minst to inches bred og skissere formen på bladet fra din metallplater. Disse vil bli sveiset til baksiden av plogen. Skjær endene i vinkel for å tillate at plogen til å hvile i en vinkel på bakken. Sette disse til side.
2

Skjær den viktigste snøplogen form fra metallplater. Formen du klippe vil være en enkel rektangel som er ca 3 til 4 inches lengre enn den totale høyden av bladet du ønsker å bygge. Dette er for å tillate for kurven du kommer til å sette i bladet.
3

Fest arket til en berg-pressen og langsomt varmes midten av metallplate med en blåselampe. Bøy arket rundt valsen trykk under oppvarming over hele lengden av metall-ark på en gang. Dette vil skape kurven av snøplogen blad.
4

Sveis oppkvikkende strimler du opprettet i trinn 1 til baksiden av snøplogen blad. Hver og en bør fordeles jevnt langs bladet og i vertikal posisjon.
5

Fest jern snøplogen blad. Dette er en 3-tommers bred stripe av jern som kan slipes til en matt punkt på den ene enden. Bare bore hull inn i bunnen av metall-blad ved hjelp av en 7/16-inch stål borekronen. Bor matchende hull i jern stripe med en Hardmetall bor og høyhastighets drill.
6

Fest jernbladet til snøplogen blad ved hjelp av stål nagler. Varme og klinke jern bladet til snøplogen med en nagle pressen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/other-autos/112196.html

Previous:
Next:

andre Autos